Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Кожен день у стилі «Шиммер і Шайн»
09.07.2019
Поради батькам
Ваша маленька принцеса-мрійниця обожнює фантазувати? Знайомтесь, Шиммер і Шайн – джини-близнючки, які обов’язково сподобаються кожній дівчинці. Вони яскраві, кмітливі та вміють чаклувати. Кожен день можна зробити магічним і захопливим. А розважатись і цікаво проводити час можна разом із дитиною. Ось декілька ідей з цього приводу.

КОМАНДНА РОБОТА
Всі діти полюбляють розфарбовувати, і навіть дорослі також отримують від цього задоволення. Чому б не зробити це разом із дитиною? Ви готові приєднатися до джинів-новачків Шиммер і Шайн у їхній кольоровій магічній пригоді? 
 

Безліч малюнків, де бракує яскравих фарб. Швиденько беріть кольорові олівці та додавайте магії кольору на сторінки  розмальовок! 

 
ПОРИНЬТЕ У ТВОРЧІСТЬ
Кожна дитина талановита та особлива, допоможіть їй знайти свою індивідуальність. У цій книжці ви знайдете багато забав, розмальовок та кольорових ігор. Пам’ятайте про наліпки, які ви зможете використати у книжці або де завгодно. 
 

А ця яскрава книжка неодмінно потребує вашої творчості. Допоможіть чарівним сестрам-джинам довершити цей альбом, застосовуючи власну уяву. Наприкінці книжки ви знайдете фігурки, з яких можна скласти ляльковий міні-театр. А далі ваша фантазія не матиме меж! Грайте фігурками разом з дитиною, час проведений разом – безцінний. 

 
ЧУДОВІ РОЗВАГИ
Книжки цієї серії містять різноманітні завдання на розвиток логіки, уяви та уваги. Цікаві лабіринти, розмальовки, вікторини за сюжетом улюбленого мульсеріалу. Допоможіть магічним близнючкам розгадати ці завдання. 
 

Дівчинка Лія має чарівну пляшечку, яка завжди з нею. Пограйте разом із дитиною у таку гру: напишіть на папірцях бажання дитини, які ви, звісно, можете виконати. Станьте для неї добрим джином, виконуйте бажання за кожну добру справу, які заздалегідь обговоріть. Одна справа – одне бажання! 

ДОДАЙТЕ БЛИСКУ
Шиммер і Шайн полюбляють прикрашати свій палац коштовним камінням. Читаючи книжку,  допоможіть їм зробити кожну кімнату неперевершеною, додаючи нові діаманти джинів на кожну сторінку. 
 

У кожної мами є прикраси, а у кожної маленької принцеси також повинні бути власні. Тож зробіть їх разом! Використовуйте різні форми макаронів і нанизуйте їх на ниточку. Розфарбуйте фарбами, а потім додайте блиску – кольорових блискіток! Всі принцеси мають сяяти!

ГРАЄМО У ПІРАТІВ І ТАНЦЮЄМО
Книжка-картонка з безліччю «віконець». Цікаво,  що там сховалось…? «Тут хтось є?»… Звичайно, до дівчинки Лії завітали джини-близнючки Шиммер і Шайн.  Кожен день може стати магічним, а зазирати у «віконця» так цікаво — там тебе завжди чекає несподіванка. А може, це справжня мапа скарбів?… Помилки джинів завжди викликають пригоди. 
 

Намалюйте разом із дитиною власну мапу скарбів. Використовуйте шифри, щоб закодувати напрямки та завдання.
Джини запрошують вас танцювати : «Нумо танцювати!...» Яскраві образи, нові ошатні сукні та гарний настрій. Кожен день може бути наповнений радістю, пригодами та сюрпризами!  Кожне бажання повинно здійснитися! 
Танці неодмінно підіймають настрій, включайте музику та вигадуйте нові рухи разом! 

УЧИМОСЯ ЧИТАТИ РАЗОМ
Історія про дівчинку Лію та її магічних подружок-джинів Шимер і Шайн. Цю яскраву книжку буде не тільки цікаво читати, а й... гратися нею. Адже всередині на дитину чекають фігурки для створення міні-театру. Чаклуйте разом із джинами!
 
 
СПРАВЖНІ ДРУЗІ
Лія та сестри-джини святкують річницю своєї дружби, але... щось знову пішло не так! Читайте захопливу історію та додайте кольору кожній сторінці.
На сторінках книжки на вас чекає цікавий сюрприз – листівки для друзів. Навчайте дитину бути доброю і толерантною. Пояснюйте, що справжні друзі завжди приходять на допомогу один одному. Зробіть разом листівки та подаруйте їх друзям дитини, для цього не потрібно шукати привід.

 

Кожен день має бути цікавим та наповненим яскравими пригодами. Ваша дитина неодмінно запам’ятає ті чудові моменти, коли ви гралися разом. Читайте, розфарбовуйте, мрійте разом із серіями книжок «Шиммер і Шайн» від видавництва «Ранок»!

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: