Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Любі наші українці, клієнти, читачі!
23.03.2022
Новини

У нас для вас чудова звістка – ми доклали максимум зусиль та відновили відвантаження замовлень з нашого головного складу у Харкові. Це означає, що для вас тепер доступний до замовлень максимальний асортимент, ми можемо запропонувати вам ще більше акцій та вигідних пропозицій.

З 11 квітня ми матимемо ще більше можливостей для якісного та оперативного виконання ваших замовлень. Адже:

  • Склад книжок у Харкові ми відновили після обстрілів, книги усі врятовані, співробітники з понеділка 11 квітня виходять працювати у достатній кількості. Сподіваємося, що з ними усе буде добре.
  • Асортимент на харківському складі різноманітніший, тому ми можемо виконати більше ваших замовлень.
  • На територіі складу у Харкові поновлює свою роботу відділення Нової Пошти, тобто відправка посилок стане більш оперативною.
  • Команда Ranok.com.ua повідомила замовникам про зміни, що відбулися, майже усі покупці поставилися до ситуації з розумінням та вдячністю за наші зусилля, за що ми щиро вам вдячні.
  • З усіх питань щодо замовлень звертайтеся до колцентру з 10 до 19 години у робочі дні. Та хочемо вас запевнити, що ми будемо тримати з вами максимальний зв’язок та обов’язково повідомимо, якщо з вашим замовленням виникли будь-які питання.
  • Термін обробки замовлень в умовах бойових дій у Харкові ми плануємо витримувати 4-5 робочих днів. Але по нашому місту ще стріляють, тож можуть виникнути форс-мажорні обставини. Якщо ви з будь-яких причин захочете відмовитися від вашого замовлення, будь ласка, подзвоніть за телефонами, які вказані на сайті. Упродовж 5 банківських днів ми повернемо вам кошти.

Вже майже 4 мільйони українців змушені були покинути свої домівки, дві третини - це діти.

Розуміючи те, що багато українських дітей опинились за кордоном без змоги читати українські книжки, ми ставили перед собою завдання відновити відправку замовлень за кордон.

І сьогодні ми маємо для вас чудову звістку – ми відновили відвантаження міжнародних замовлень!

Доставка відбувається за тарифами «Укрпошти». Вартість доставки автоматично розраховується у кошику при оформленні замовлення.

Ми нагадуємо, що частина коштів від продажу книжок буде відправлена на допомогу ЗСУ ?? 

Шановні та дорогі наші покупці! Щиро дякуємо вам за розуміння ситуації, раді, що у такі складні часи ми допомагаємо один одному, допомагаємо нашій країні.

Бережіть себе, своїх близьких!
Вірте у Перемогу! ??

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: