Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Магічний світ одноріжки Зіроньки
29.10.2020
Що почитати?
Нещодавно вийшли друком дві книжки про «Маленьку одноріжку Зіроньку». Головна їхня перевага — вони про однорогів! Діти просто обожнюють цих милих міфічних істот, тож сміливо обирайте видання на подарунок і просто для вечірнього читання. Історії про Зіроньку навчать цінувати дружбу, втілювати мрії та долати невпевненість у собі.
 
 
Малюнки, що викликають позитивні емоції
 
«Яка красива!» — саме так реагують читачі, коли вперше беруть до рук книжку серії «Маленька одноріжка Зіронька». Ілюстрації справді дуже гарні та атмосферні. Їх створила талановита художниця Марина Кремер. Погляньте на ці мальовничі пейзажі й добрих персонажів! Достатньо одного погляду — і маленький читач одразу поринає у чарівний світ, яскравий і теплий. 
 

Одноріжка Фіня — не така, як усі
 
Вона зовсім не схожа на дорослих однорогів: незграбна, трохи кудлата, не вміє чаклувати рогом… Маленькі хлопчики й дівчатка так само можуть почуватися не такими, як усі. Хтось уже ходить до садочку, хтось незабаром піде до школи. І всюди діткам доводиться шукати себе, вчитися проявляти свої таланти, долаючи хвилювання та невпевненість. 
 
Підтримкою для малечі можуть стати історії про одноріжку Фіню Зіроньку. Сором’язлива і незграбна, вона зрештою навчилася долати власні страхи та сумніви, допомагаючи іншим. 
 

Трохи «одноріжкової» магії в кожен дім
 
Придбавши книжки "Чудово бути друзями!" та "Мрії здійснюються тобою", ви отримаєте найцінніше — втіху донечки або синочка. Адже поєднання атмосферних малюнків і кумедних персонажів неодмінно викликатиме усмішку і добрі емоції. Сподіваємося, ваша дитина неодмінно подружиться з одноріжкою Фінею, ельфинею Улею та кажанчиком Федем. 
 
Приємного читання!

 
Катерина Трофимова,
редакторка ВГ 
«Каскад_С»

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: