Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Навіщо потрібні альбоми для новонароджених?
14.02.2020
Поради батькам
Перший рік життя малюка сповнено безліччю важливих подій, які так хочеться запам'ятати: перша посмішка, перший зубок, перший самостійний крок і ще сотні інших «мімішностей», яким вчиться новонароджений. Дитина так швидко росте і змінюється, що вже через пару місяців складно пригадати, яким він був. І фотографії  — прекрасний спосіб залишити в пам'яті такі трепетні події.
 
Звичайно, у сучасних батьків безліч знімків малюка в смартфонах, але альбом для новонароджених — це не просто місце, в якому зберігаються фотографії, це неповторна атмосфера, яку батьки створюють з любов'ю.
Щоб зберегти у пам'яті всі важливі моменти першого року життя дитини, ми створили серію: «Альбом новонародженого». У цій серії ви зможете знайти альбоми і для хлопчиків і для дівчаток.
 
Як заповнювати альбом для новонароджених?
 

 
Крок один
 
Життя малюка починається ще в утробі матері, саме тому перші сторінки альбому відведені під перше «фото» дитини — УЗД. А короткі примітки допоможуть зберегти в пам'яті найдрібніші деталі, наприклад, дату, коли пара дізналася, що у них буде малюк. Неймовірно мило і важливо для молодих батьків.
 

 
Крок два
 
День і час народження дитини, звичайно, не забудуть жодні батьки. А ось яким він народився крихітним через місяць уже й не згадати. Постарайтеся зберегти і вклеїти в альбом бірочки з пологового будинку, заповнити всі, що вже відомо про нову людину  і, звичайно ж, не забудьте додати першу фотографію дитини.
Крок три
 
Перший день малюка вдома — велика подія для родичів. Тут із ним і знайомляться, і дарують подарунки, і просто вітають щасливих батьків. Звичайно, новонароджений не запам'ятає, хто до нього приходив в цей день, але ось альбом допоможе зберегти ці трепетні моменти і показати малюкові через час, як його зустрічали з пологового будинку.
 

 
Подальші кроки
 
Усі батьки знаходять у своїй дитині щось особливе і неповторне, а альбоми для новонароджених «Улюблений синочок», «Улюблена донечка» і «Наш синочок», «Наша донечка» — підкажуть, що варто записати, вклеїти і сфотографувати, щоб із ніжністю згадувати ці моменти через роки, і, звичайно ж, показати дитині, як віна рісла і змінювалася.
 
Зберігайте найприємніщі спогади!
 
Толмачова Анастасія

Редакторка ВГ «МАГ»
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: