Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Нова серія «Три казки»
17.01.2020
Що почитати?
Минають часи, нові покоління приходять на зміну старим, та непорушною залишається традиція  читати дітям казки на ніч, разом з дитиною розглядати ілюстрації, міркувати над вчинками головних героїв.

Якісна  література, як завжди,  виступає в ролі найкращого вихователя, психолога і, звісно,  доброго чарівника, навіть якщо малюки вже звикли до сучасних девайсів і дивують нас неабиякою обізнаністю в роботі різних гаджетів.
 

 
Коли  з’являється на небі Місяць і зазирають у вікно зірки, настає дивний час спілкування батьків з дитиною в атмосфері спокою і любові. Час  цікавих книжок і щирих бесід...
 

 
Наша видавнича група готує нову серію авторських казок у вигляді збірок із трьох творів, вони стануть гарним подарунком для всієї  родини. Вашого малюка зацікавлять яскраві ілюстрації і надзвичайні  оповідки.  Разом з героями казок він порине в дивовижні пригоди і дізнається про те, як важливо бути чесним, добрим, справедливим, чемним.  Дитина позбудеться зайвих страхів і  поганих звичок. А вам ці книжки допоможуть обійтися без нудних нотацій і непомітно здійснити виховний момент.
 

 
Першими побачать світ такі збірки:  «Льолині вигадки», «Котячі витівки», «Зіркові історії» і  «Суперпригоди».
 
Гарного вам настрою і приємного корисного дозвілля в колі сім’ї!
 
Анастасія Литовченко
 
Провідний редактор
ВГ «Кенгуру»

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: