Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Новинки до 25 Book Forum від видавництва “Ранок”
06.09.2018
Життя нашого видавництва
Вже незабаром відбудеться найважливіша книжкова подія осені - “Форум Видавців” у Львові.
Команда видавництва “Ранок” ретельно готувалась, щоб видати найбільше книжкових новинок до цієї події. Вже у вересні можна буде погортати:
 
Нездоланний Супергерой 000, як і годиться всім супергероям, розплутує найзагадковіші злочини, перемагає найпідступніших ворогів і рятує світ від неминучої загибелі. Іронічний детектив знаної сучасної української письменниці Лесі Ворониної вже й сам став легендою. Сповнені жартів, іронії та смішних натяків, повісті про Гриця Мамая зацікавлять не тільки дітей та підлітків, а і їхніх батьків, якщо раптом вони не читали перші, вже раритетні, видання книжки.
 
Серія книг "Познайомся з нами" про тварин з різних частин світу. Книжки містять сучасні незвичайні ілюстрації, що нагадують аплікацію та короткі факти з життя тварин.
 
Книги серії “Познайомся з нами”: "Морський народ", "Лісова компанія", "Полярні друзі", "Загін савани", "Команда джунглів", “Повітряний екіпаж”.
Разом із цією книгою ти відкриєш для себе багато цікавого про жителів океану. 
Тож не гаймо часу. Нумо досліджувати їх, друже! 
10 сторінок + 2 сторінки з наліпками.
 
Книги серії "Моя книга природи": "У лісі", "На городі", "Річка і ставок", "Ера динозаврів", "Комахи саду", "На березі моря", "В океані", "Тварини лісу".
Планеті Земля більше 4,5 мільярдів років, а людині всього якихось 2,5 мільйона. Але за цей час «людина розумна» встигла пройти довгий шлях еволюції: від обробки каменю і полювання на мамонтів до розробки нейронних мереж і космічних досліджень. Разом із серією «Екоквест» досліджуй шлях розвитку людства: знайомся з історією стародавніх цивілізацій, неймовірними відкриттями і небезпечними подорожами мореплавців. Усе, що тобі для цього знадобиться, - кольорові олівці, фарби і справжня жага пригод.
 
Книги серії “Екоквест”: "Дика природа", “Цивілізація”.
 
KUMON – методика індивідуального розвитку, за якою навчаються 4 млн дітлахів у 49 країнах. Кожна книга є сходинкою для засвоєння певної навички й розрахована на кілька занять. Дитина самостійно виконує ігрові завдання, які поступово ускладнюються.
 
Книги з розвитку базових навичок: "Учимося розфарбовувати. Зоопарк", "Учимося клеїти. Пазли-аплікації", "Лабіринти. Тварини", "Лабіринти. Транспорт", “Нумо вирізати!”, “Нумо клеїти!”, “Нумо малювати!”, “Нумо складати фігури!2
 
Книги з розвитку математичних навичок: "Учимося лічити від 1-30", "Учимося лічити від 1 до 120", "Учимося додавати. Прості завдання", "Учимося додавати", "Учимося віднімати. Прості завдання", "Учимося віднімати".
У цій чудовій ілюстрованій книзі Ен Лейсен пропонує новий погляд на класичну різдвяну історію Е.Т.А. Гофмана. Мистецтво художника запросить читача в чарівний світ, де живе підступний мишачий король і прекрасна Фея Драже.
 
Книги серії "Казка за казкою": "Мрія Піноккіо", "Хоробра Дюймовочка", "Лускунчик", “Баба Яга”.
 
Маленька Леся кожен день відкриває для себе щось нове. Ось сьогодні вона навчилася самостійно чистити зуби. Тепер Леся найщасливіша дівчинка, і так хочеться поділитися цією радістю з усіма. Але на Лесине нещастя, всі вже це вміють. Книга навчить маленьких діток любити близьких, допомагати їм і ділитися своїми новими знаннями — раптом комусь вони потрібні. І, звісно ж, як правильно чистити зуби! Книга підійде для малят від 2 рочків.
«Екокнига» — це справжній посібник із порятунку планети! З нею маленькі чомусики навчаться оберігати міста, дбати про тварин і рослини, економити ресурси. Щоб виконати завдання, треба пройти справжній квест: зібрати дані про місто, розвинути суперздібності та ознайомитися з екопам’ятками. Після успішного виконання завдань юний дослідник стане найкращим екогероєм в історії! 
 
Книги серії “Екокнига”: “Зберегти місто”, “Зберегти ліс”
Книга "Людина" допоможе батькам знайти відповіді на несподівані запитання маленьких чомусиків. Скільки кісток у тілі людини? Навіщо ми чхаємо? Чому в темряві нічого не видно? Відповіді на ці та багато інших запитань ви знайдете на сторінках енциклопедії. Видання призначене для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.
 
Книги серії “Чомусики”: “Людина”, “Тварини”, “Космос”.
Перша енциклопедія про ліс в нову серію "Світ і його таємниці". Книгу супроводжує яскравий зошит з наліпками та завданнями по книзі для кращого засвоєння матеріалу.
 
Книги серії “Світ і його таємниці”: “Життя моря. Енциклопедія”, “Життя лісу. Енциклопедія”, “Життя моря. Зошит”, “Життя лісу. Зошит”.
 
З цією серією дитина вирушить у подорож відомими містами України та відвідає найвизначніші туристичні місця. Лише частина ілюстрацій у сумочці кольорова, тож їх можна розфарбувати і доповнити наліпками, яких у кожному наборі аж 100.
 
Книги серії “Подорож з олівцями”: “Гайда до Харкова!”, “Гайда до Києва!”, “Гайда до Одеси!”, “Гайда до Львова!”.
 

Лис - підступний крадій. Ведмідь - загроза для всього лісу. Страус - боягуз, який ховає голову в пісок. Існує чимало таких порівнянь. Цікаво, чи всі вони правдиві? 
 
Книги серії "Несподівана природа": " Невже це правда? Міфи й упередження про тварин", "Несподівана дружба у природі", “Чому пінгвіни не мерзнуть: як тварини пристосовуються до середовища існування”.
 

 
Книга написана за мотивами казок Елісон Аттлі.
Плюх - добре порося, з яким вічно щось трапляється. Що не день, то нова біда. Як ужитися з цим маленьким непосидьком, знають напевно тільки його рідні та друзі. Добрі оповідання, в якиї дитина побачить себе.

У Сюзі з бабусею відбуваються найзахопливіші пригоди. Особливо коли вони граються в супергероїв. Але бабуся стає дедалі більш забудькуватою. Коли бабуся зізнається, що втрачає пам’ять, Сюзі вирішує відшукати зникле. Тепла і зворушлива історія про добру онучку та бабусю з хворобою Альцгеймера.
Пижик — маленький автомобільчик, який нещодавно з’явився й дуже цьому радіє! Перед ним, майбутнім Пежо, стоїть нелегке завдання — дістатися місця, де на нього вже чекає нова родина. Та от лихо: після купання під Поливальною Автівкою папірець із адресою розмочився. Тепер від назви потрібного Пижикові міста залишилася одна-єдина літера — «Ч»… Утім робити нема чого — треба їхати, й малюк вирушає на пошуки місця призначення. Попереду на нього чекають цікаві знайомства та неймовірні пригоди, під час яких Пижик навчається правил поведінки.
Лев просто прийшов в місто, щоб купити собі капелюх, а в результаті - довелося тікати від розлюченого натовпу. Добре хоч маленька Іріс зовсім не боїться лева. Вона готова заховати його у себе вдома від всіх ... навіть від мами з татом. Але що буде, якщо лева помітять?
 
Книги серії “Як сховати лева”: “Як сховати лева”, “Як сховати лева від бабусі”, “Як сховати лева в школі”.
Зелені Мантії вирушають до Ніло на пошуки чергового талісману — Золотого Лева. Подорож не з простих, адже Мейлін та Абеке в полоні у Пожирача. Тож Конор, Роллан і Тарик можуть розраховувати тільки на власні сили. До того ж, їх чекає зустріч із найлютішим Великим Звіром — левом Кабаро. Загарбники наступають трійці на п’яти. Військо загарбників веде генерал Гар і двотонна кобра Гератон. Чи є у Конора, Роллана і Тарика шанс на перемогу?
Протистояння Мерека та Персі у Школі лицарів набирає обертів. Півдня таланило Мерекові: він і обкидав Персі кажанячим послідом,  і виставив його посміховиськом перед охоронцями, і до смерті налякав арбалетом. Але удача мінлива, і вже надвечір хлопець-дракон опиняється перед судом, вкритий зеленими виразками та закутий у колодки. Невже Марик догрався?
 
Книги серії “Лицар-дракон”: “Лицар-дракон.Вогонь!”, “Лицар-дракон. Щури!”, “Лицар-дракон. Відьма!”, “Лицар-дракон. Дракони!”, “Лицар-дракон. Турнір!”.
Якщо вам здається, що феям усе дається легко, бо в них є чари,— ви помиляєтеся. Здатність чаклувати вони отримують тільки після того, як успішно складуть останній іспит у Школі фей. Маргаритка його ще не склала, а тому їй усе доводиться робити самотужки: і Книгу заклинань вивчати, і Країну фей від злого чаклуна та банди піратів рятувати.

Директор Школи Зла повернувся, а разом із ним наближаються зміни
в усьому чарівному світі: винищити будь-яке Довго та Щасливо і стати володарем світу Зла. Завадити цьому може лише Агата та Софі, бо це їхня казка.
Але після останньої битви з Директором дівчата розійшлися злісними ворогами по різні боки світів: Агата запроторена до Гавалдона разом із Тедросом, а Софі має шанс стати Королевою Зла всього казкового світу завдяки пропозиції Директора Школи. Але кінець казки не написаний, і Агата вимушена повернутися до Школи, щоб завадити планам Директора. Допоможе їй в цьому Софі чи боротиметься на стороні Зла?

Книги серії: "Школа Добра і Зла", "Школа Добра і Зла. Світ без принців", "Школа Добра і Зла. Останнє Довго та Щасливо".
Найбільша таємниця олімпійських богів розкрита: існує другий табір напівбогів – римський Табір Юпітера. І, якщо вірити Джейсонові (єдиному відомому напівбогові-римлянові), контингент у ньому не зовсім привітний – вимуштрувані, безжальні легіонери. Немає сумнівів, що саме туди Гера запроторила Персі Джексона. Семеро напівбогів з Великого Пророцтва - греки та римляни - нарешті об’єдналися за одним столом.

Книги серії “Герої Олімпу”:  “Зниклий герой”, “Син Нептуна”, “Знак Афіни”.

До серії "Казки з пазлами" увійшли казки з різних куточків світу на різний смак. Великі яскраві книжки з пазлами проведуть тебе в чарівний світ казки. Принцеси і принци, чарівники та чаклунки, хоробрі малюки і боязкі велетні - усі вони чекають тебе на сторінках книжки. Яскраві пазли перетворять читання на захопливу гру, а завдання на останньому розвороті допоможуть краще зрозуміти прочитане.
 
Книги серії “Казки з пазлами”: “Казки братів Грімм”, “Казки далекого Сходу”, “Казки для дівчаток”, “Казки старої Англії”.

Новинки ТМ “АРТ”:
 
У цій розмальовці малюнки дивляться на себе в люстерко. Художник розфарбував один малюнок. А тобі лишив нерозфарбоване відзеркалення. Зможеш відтворити кольори?
Гарненько роздивись - і спробуй, у тебе все вийде!
 
Книги серії “Малювалка для найменших”: “Замальовка №1”, “Замальовка №2”, “Розмальовка №1”, “Розмальовка №2”.

Це справжнє ВІДКРИТТЯ для розмальовколюбів! Використовуйте чарівну картонку з візерунокм - отримуй крутезні малюнки! А для тренування пальчиків дитини приємний бонус - вісім доріжок по крапках.
 
 
«Кеативні навчалочки» побудовані на малюнках, які треба доповнити. Таким чином дитина відпрацьовуватиме необхідні для свого віку навич ки дрібної моторики. Кожна сторінка зосереджена на одній із тем: сенсорному розвитку, математиці, логіці, предметам у прострі, довкіллю.
 
Книги серії “Навчалочка.Креативна навчалочка”:  “Креативна навчалочка. 2-3 роки”, “Креативна навчалочка. 3-4 роки”, “Креативна навчалочка. 4-5 років”, “Креативна навчалочка. 5-6 років”.
Тести з наліпками - це...
- швидка перевірка знань дитини: на кожній сторінці один тест із певної теми;
- багато наліпок: обираємо правильний варіант і клеїмо пташку в кружечок;
- зручний формат: всю сторінку легко охопити зором.
 
Книги серії “Навчалочка. Тести з наліпками. 2-3 роки”, “Навчалочка. Тести з наліпками. 3-4 роки”, “Навчалочка. Тести з наліпками. 4-5 років”, “Навчалочка. Тести з наліпками. 5-6 років”.

Цей великий збірник містить просто тонну завдань з усіх тем курсу математики за 1 клас. У кожній темі: 
- школярик спочатку повторить правила;
- потім розгляне схеми та приклади, аби правила стали зрозумілішими;
- і, нарешті, потренується як слід, виконуючи різноманітні вправи.
В кінці посібника можна відзначити свої успіхи. Просто зафарбовуємо кружечок із номером сторінки, яку вже опрацювали.

Якщо школярик хвилюється перед диктантами, у нагоді стануть зошити цієї серії. На дитину чекають різні види диктантів з кожної теми навчальної програми другого класу. А на дорослих — тексти диктантів, які можна вилучити.
 

Навкруги стільки всього цікавого! Особливо для допитливого малюка, який тільки-но пізнає світ. На сторінках цієї книги дитина побачить предмети, що оточують її в повсякденному житті. А головне - навчиться ці предмети розпізнавати та називати.
Малюк знайомиться з новими словами і шукає предмети на яскравому малюнку.
+ Гра на уважність "Що не на своєму місці?"
12 потрібних тем:  на дитячому майданчику,  на прогулянці,  у кімнаті,  у супермаркеті,  на кухні,  у ванній кімнаті,  за містом, біля дороги,  на будівництві,  у парку розваг,  на занятті, коли що вдягнути.
 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: