Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Новинки видавництва "Ранок" та "Ranok-Creative" на Книжковому Арсеналі
16.05.2019
Що почитати?
Читати - це модно. Читати на Книжковому Арсеналі - це дізнаватися про книжкові новинки першими, “поглинати” контент, який щойно вийшов із друкарні і який ніхто ще не бачив. Читати разом з дітками - це пізнавально та весело. Найцікавіші новинки весни можна буде погортати, почитати та придбати на Книжковому Арсеналі з 22 по 26 травня. Пропонуємо не загубитися у книжках та обрати найцікавіші для себе і свого малюка.
 
Для найменших читачів

Найменшеньких книгочитачів зацікавлять книжки із улюбленими Міккі Маусом, слоненятком Дамбо, Вінні Пухом, Пітером Пеном та іншими. Дотепні віршики, скоромовки із відомими героями стимулюватимуть розвиток мовлення малят.
 
 
Малюсиків до 4 років привабить “Словник чомусика”, з яким можна пограти у гру "запитання-відповідь". Книга поповнить словниковий запас, розширить кругозір, навчить говорити цілими реченнями.
 

Помаранчевий “Друг із Мезозою” перенесе вас та дитину до Мезозойської ери, де спека, динозаври та дерева-папороті розвеселять, а спільне читання допоможе гармонійно провести час.
 
Digital-покоління потребує digital-книжок - “Зайченя шукає маму”. Книжка квест з аудіосупроводом, з якою ви та малюсик допоможете зайченяті знайти свою маму. Шукайте підказки, стрибайте зі сторінки на сторінку - робіть усе, що вам заманеться, але допоможіть зайченяті знайти маму.
 

 
Малюсики захоплюються мультиками та обожнюють їх головних героїв. Якщо ваша дитина знає точно, хто такі драконячі вершники та мисливці на драконів, вболіває за Беззубика і знає ідеальне місце для драконів, тоді їй сподобаються книги із героями улюбленого мультсеріалу - “Як приборкати дракона".
 

 
Найкраще познайомити дитину із різними порами року, використовуючи для цього інтерактивні книжки: “Пори року" - це серія книг із віконцями, відкриваючи які можна миттєво опинитися серед зимової хуртовини чи весняного квітучого забарвлення.
 



Для дошкільників

 
Для дошкільників підготовлені книги, які допоможуть заохотити їх до читання. Вімельбух “Від А до Я” стане чудовим приводом зібратися всією сім’єю разом. На кожному її розвороті намальовано від 50 до 90 предметів для пошуку на зазначені букви та обговорення героїв.
 

Приверне увагу кожного фантазійна-книга, у якій поєднані вірші та незвичні картини - “Дивний світ”.
 

Майбутніх креаторів зацікавить проект “Світ чекає на відкриття”, в якому представлені творчі енциклопедії про таємничий світ легенд й винаходів та набори для експериментів від "Ranok-Creative" про воду та її стани, природу, довкілля, сонце і енергію. Основна ідея проекту - стимулювати малечу до створення власних винаходів. В кожній книзі є додаток із доповненою реальністю, де дитина допомагатиме героям світу «ПЛЮСПЛЮС».
 

 
Багато чому діти навчаються щодня. Багато які речі їм доводиться робити вперше. Книга “Я росту: від малюка до школяра” містить опис ситуацій, в яких часто опиняються діти. Навчання певної поведінки в таких ситуаціях важливе для гармонійного дорослішання малюка.
 

Дошкільники вже мають певний досвід перемог і поразок. Перемога приносить приємні відчуття. Але ж неможливо завжди перемагати, проте можливо отримувати задоволення від замгання. Як цього досягати змалечку яскраво описано у книзі: “Живи та вчись. Перемога — це не головне”.
 
 
Вже за декілька тижнів буде літо - пора канікул, відпочинку на морі, у бабусі, в таборі. Щоб дитині було веселіше проводити час в дорозі та повторити пройдений матеріал, можна взяти з собою книги “ДжоIQ. Візьми із собою в дорогу”. Вони дуже компактні. У серії є цікаві завдання з математики, малювання, логічного мислення.
 
 

Для молодших школярів
 
Для молодших школярів підібрана скарбниця знань у вигляді книжок-коміксів, книжок-карток, книжок у стилі інфографіка. Так, мінімум тексту - максимум можливостей пропонує книга “Дітям про науку. Біологія”. Ключовий меседж цієї книги: цікава наука - весела та доступна наука.
 

Охочим грати із картками до смаку будуть книги “90 днів літа”, підібрані спеціально, щоб повторити шкільний матеріал за попередній клас та розширити кругозір.
 

Всім, кому до смаку комікси про смурфів та інших сучасних героїв, сподобаються навчальний комікс з математики: “Енциклопедія-комікс. Додавання та віднімання”. В ній головний герой - кіт із суперздібностями, з якими школярі потренують мозок та дізнаються багато нового про математичну науку.
 

 
Книжки у стилі інфографіки - це найбільш доступний спосіб поглинути інформацію швидко та запам’ятати її. Це такий мікс розповіді улюбленого вчителя та довідкової служби. Такою книжкою є “Енциклопедія хоробрих воїнів”, у якій дитина знайде відповіді на багато історичних питань, наприклад, хто такий Чингісхан і чим він прославився.
 
 

 
Сучасні школярі вже змалечку цікавляться сучасними технологіями та планують своє майбутнє. Допомогти їм у цьому зможе книга “Створюй відеоігри за допомогою Скретч”, яка відкриє для дитини світ IT технологій за допомогою мови Скретч.
 


А для digital-школярів наші колеги "Ranok-Creative" підготували книгу "Аліса в Задзеркаллі". Картинки з ілюстраціями Євгенії Гапчинської оживають за допомогою додатка WONDERLAND-AR. При наведенні на малюнок з доповненою реальністю вмикається мультик. Також героїв казки можна роздивлятися з усіх боків, фотографувати, знімати з ними відео, деякі персонажі реагують на дотик до екрана.
 


Для підлітків

Заохотити школярів читанням - легко. Потрібно лише підібрати цікавий контент. У книгах “Іванна і ванна”, “Скелет без шафи”, “Нечуй невмирущий” і "Бобрий ранок" текст та ілюстраціїї доповнюють одне одного і створюють неначе “живу” картинку події. У цих книгах трапляється чимало дивовиж, наприклад, у драконів народжується принцеса.


 
Кінець навчального року завжди особливий для школярів, тут потрібна підтримка не лише батьків і друзів, а й приклад героїв, які мають такі ж трабли та завжди знаходять виходи навіть з найзаплутаніших ситуацій. Такою історією є “Щоденник Ніккі”. У новій школі Ніккі ніяк не може знайти своє місце, ще й найзапекліший ворог Маккензі знову готує свої пакості. У сестер-вампірок Даки та Сільванії майже ті ж самі проблеми: нова школа, нові задираки та шалене бажання змінити весь світ (і себе разом із ним). Та чи не зробить це прагнення до змін життя дівчаток ще гіршим?
 
 
Познайомитися ближче з усіма новинками дитячої літератури ви можете за цим посиланням.
Чекаємо на вас з 22 по 26 травня на Книжковому Арсеналі, аби поділити радість від новинок та улюблених книжок разом. А ще ми підготували купу прикольних заходів:
 
23 травня о 13:00, Мистецький Арсенал, Читальний зал
Інтерактивна зустріч "Граємо в інклюзивні ігри"
 
24 травня о 11:00, Мистецький Арсенал, Читальний зал
Воркшоп із доповненою реальністю «Світ чекає на відкриття»
 
24 травня о 12:00, Мистецький Арсенал, Зал "Пролог"
Знайомимо дітей із грошима: презентація книжки + гра
 
25 травня о 19:00, Мистецький Арсенал, Читальний зал
Digital-читання книги "Друг із Мезозою"
 
26 травня о 15:00, Мистецький Арсенал, Дитячі майстерні
Створи власний мультфільм із книгою "Програмування для дітей"
 
Тож ми дуже-дуже чекаємо на зустріч із вами.
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: