Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Підлітковий трилер «Серафіна» для міцних нервів
25.03.2020
Що почитати?
Наші опитування на всіляких заходах та ярмарках дали одностайну відповідь – підліткам потрібні трилери та жахи. І ми знайшли серію, яка втілила ваші бажання! 
 
Серія «Серафіна», для хлопчиків і дівчаток, забере в свої тенета і не відпусте до останньої сторінки останньої книги циклу. 
 
Вона народилася і жила в світі темряви, але сама-то була на чиєму боці? На стороні темряви чи світла?
 

 
Перша книга циклу «Серафіна та Чорна мантія» розповість вам таке:
 
Дванадцятирічна Серафіна усе життя мешкала разом із батьком у легендарному маєтку Білтмор. Проте бачила вона його лише уночі, бо вдень мала ховатися у кімнаті, що в підвалі будинку. Батько напучував доньку, що та має бути слухняною, не потрапляти на очі господарям та ніколи не заходити до страшного, темного лісу обабіч маєтку.  
 
Але дівчинці й без того було що досліджувати у великому будинку з безліччю таємних коридорів та тунелів, встигаючи при цьому полювати на щурів. Відтак, коли маєток знову накрила глупа ніч, Серафіна виходить з укриття та на власні очі бачить страшний злочин.
Химерна Чорна мантія схопила маленьку дівчинку та повністю розчинила її в собі. Відтоді діти зникають щоночі, і Серафіна ставить нову ціль: понад усе викрити злодія та знищити цього щура назавжди!
 

 
Наш характер визначається не тими битвами, які ми виграли чи програли, а битвами, на які ми зважилися.
 
Роберт Бітті настільки легко та захоплююче пише, що важко відірватися. Ба більше, кожен розділ тримає напругу і закінчується на найцікавішому місці, від чого зупинитися читати просто неможливо. Він не дуже зупиняється на деталях та розписує кожну травинку, відвіддає перевагу діям і роздумам Серафіни, до яких не завжди доходить читач. 

Після всього, що сталося Серафіна не сумнівалася, що друга ніч в лісі її вб'є.
 

 
Окрім лякаючих дій і локацій, читач знайде для себе нотки детективу. Адже цікаво, хто ж володар Чорної мантії, та як вона взагалі з’явилася! Які її властивості та чи можна взагалі повернутися з неї живим. Автор висуває кандидатів, хто може бути злочинцем, а вам лише потрібно шукати натяки на правильну відповідь. 

Оригінальний сюжет, незвичайна дівчинка, моторошна локація із великим маєтком та темним лісом обабіч. Він таїть в собі секрети, химерні гілки вселяють страх, а цвинтар посеред поляни, де зупинився час, бачив не одну битву.

Однак це книга не лише про дівчину дивного походження, яку ховали у підвалі. Це історія про дружбу, турботу, любов батьків і дітей, повагу та взаємодопомогу, відвагу та самопожертву. 
 

 
Вона починала розуміти, як важко розібратися, хто хороший, а хто поганий, кому можна довіряти, а кого слід побоюватися. Швидше за все, кожен уявляє себе героєм, борцем за праву (в його розумінні) справу або хоча б за виживання, і ніхто не вважає себе поганим.

Тут ви знайдете філософію і легку історію, містику і романтику, дружбу і битви. І все це буде органічно поєднане в одному томику «Серафіна і Чорна мантія».

Приємного читання і спокійного сну! 

Вікторія Міхно
 
Провідний редактор
Відділ "Читайка"

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: