Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарунок за відгук
10.12.2021
Новини

Вітаємо Вікторія Серко з перемогою у нашому щотижневому розіграші подарунку за відгук!

Цього тижня команда інтернет-магазину ranok.com.ua обрала цей відгук:

"Книга, на яку я одразу не звернула уваги, але згодом вона перевершила усі мої очікування.
Ця історія про здійснення мрій, про досягнення мети і про любов.
Надзвичайно гарні ілюстрації, на яких милі білченята розкриваються нам із різних сторін. Аудіосупровід розбитий по ролям повністю доповнює історію. Я вражена якістю цієї книги і залюбки буду рекомендувати її малечі.
Історія розповідає про двох братиків - білченят Людвіга і Нордвіга, що живуть на півночі Норвегії там, де небо прорізує Північне сяйво. У полярну ніч сонце майже не показується з-за обрію, тому ці розбешаки постійно шукають прогод на свою голову.
Одного вечора вони були покарані і матуся зачинила їх на горищі, але вони вже давним-давно передбачили такі санкції, тому мали потаємний лаз.
Цього разу вони вирішили перевірити чутки про те, що лісова хатина, що постійно пустує зараз ожила, там оселилась людина. 
На свій страх і ризик вони ідуть це перевірити...
Що буде далі, кого вони зустрінуть і чи вдасться їм повернутися до приходу мами? Про це ви дізнаєтесь у книзі. Я вже дізналась і мені дуже сподобалося!"

 

 

Друзі, нагадуємо, що кожного тижня ми розігруємо сертифікат на 200 грн за найкращий відгук. Беріть участь, залишайте ваші відгуки та вигравайте нові книжки!

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: