Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарунок за відгук
21.02.2022
Новини

Вітаємо Єлізавету Максименко з перемогою у нашому щотижневому розіграші подарунку за відгук!

Цього тижня команда інтернет-магазину ranok.com.ua обрала цей відгук:

 

"Три шкільні подруги - Лінка, Шуша та Кіра часто зустрічаються на гойдалках, поодаль від школи. Дівчата вважають, що їхня дружба буде тривати вічно. Та чи часто подруги дитинства залишаються поруч у дорослому житті?

Кожна з головних героїнь - особлива особистість зі своєю історією.

Шуша - донька заможніх батьків, що задовольняють усі її забаганки. Цього разу вони дарують їй відпочинок у бізнес-таборі на Криті, навіть не розуміючи, що вона сама підштовхнула їх до цього, всіляко натякаючи на це.

Лінка - книжкова блогерка, що бачить у людях лише хороше. Вона щиро не розуміє, чому її мама та бабуся не спілкуються та відчайдушно бажає їх примирити. А ще ця світла дівчинка має досить токсичні стосунки зі своїм хлопцем, який ревнує до кожного стовпа.

Кіра - дівчина, яка не вірить у сімейні цінності через ситуацію в своїй сім’ї та, дивлячись на підлі вчинки батька, вирішує ніколи не виходити заміж. Чи здатен хтось повернути дівчині віру у справжні «здорові» стосунки?

Кожна з дівчат сам на сам зіштовхується з дорослим життям та бореться, як вміє. І після всього, що вони переживуть, залишається лише одне питання: чи залишиться хоч крихта дружби між ними?

Кокони - це книга про те, як важливо, виходити із зони комфорту. Про те, що необхідно руйнувати ті стіни, які ми самі будуємо від страху та невпевненності. І насамперед про те, що це важко, але можливо!

Однозначно рекомендую! Особливо підліткам, які лише ступають на шлях дорослості. Ця книга надихає, бо показує, що все можливо! Варто вірити в те, що ти робиш і не замикатись в свій кокон."

 

Друзі, нагадуємо, що кожного тижня ми розігруємо сертифікат на 200 грн за найкращий відгук. Беріть участь, залишайте ваші відгуки та вигравайте нові книжки!

Товари з цієї статті
-30%
Кокони
Стрижевська Т.
240,00
168,00
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: