Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подарунок за відгук
03.06.2022
Новини

Вітаємо Ірину з перемогою у нашому щотижневому розіграші подарунку за відгук!

Команда інтернет-магазину ranok.com.ua обрала цей відгук:

"Це наша третя книга з серії "Дітям про інтимне". І я від неї в захваті, як і від перших частин.

Як вже зрозуміло з назви книги, в цій частині дається відповідь на дуже важливе, але разом з тим складне питання, адже на жаль, в нашому суспільстві ця тема досить табуйована. Особливо моменти як дитина появилась в маминому животику і як вона звідти «вибралась». 

Для когось може видатися що як для трьохрічки в книзі забагато інформації, але хочу звернути увагу що книга створена з урахуванням віку дитини. Тут правдиво, без викрутасів, розповідається про те що дорослі кохаються і яким чином сперматозоїди  потрапляють до яйцеклітини. Але зверніть увагу, що наголос зроблений на слово «дорослі».  І цілий розворот присвячений порівняню маленьких людей і дорослих людей. І так само правдиво розказано про народження, єдине що немає інформації про кесарський розтин.
Вся ця інформація  доповнена історіями з життя героїв з якими ми вже познайомилися в попередніх частинах книги. Цього разу більше увагу приділено сім’ї Ноа, бо саме в неї скоро народиться братик чи сестричка. 

Також в книзі порушили складні теми: усиновлення та ВМІ. Але як завжди, пояснення дуже просте і легке для сприйняття дитиною і несе лише хороші, позитивні емоції. 

Декілька розділів присвячені підготовці до народження і догляду за немовлям, про підготовку кімнати і речей, вибір імені. Розповідається як дитинка росте в животі, про різницю між близнюками і двійнятами, про УЗД, про те що батьки вибирають чи хочуть знати стать дитини до народження. І звичайно авторка не забула про дідусів і бабусь, пояснивши чому у них більше не може бути маленької дитинки. Ці розділи про Лів та її бабусю і дідуся в кожній книжці такі милі і зворушливі)

Ну і звичайно, наостанок, нас чекають два розвороти з цікавими іграми та завданнями.

І знаєте, в нашого Івася було лише одне запитання після читання: "Чому дитинку доки вона була в мами в животику називали Брюс , а як народилась - Фінн?"

 

 

 

 

Друзі, нагадуємо, що кожного тижня ми розігруємо сертифікат на 250 грн за найкращий відгук. Беріть участь, залишайте ваші відгуки та вигравайте нові книжки!

Товари з цієї статті
-20%
Звідки беруться діти?
Пауліна Ауд
290,00
232,00
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: