Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Подорожуй не виходячи з дому
30.09.2020
Що почитати?
Під час карантину, напевно, усі мріяли піти погуляти улюбленими вулицями рідного міста, а краще — вирушити в подорож усією Україною. Але не поспішайте, до такої довгоочікуваної мандрівки потрібно ретельно підготуватися — скласти маршрути, список театрів, музеїв, пам'ятників, про які в жодному разі не можна забути. Адже зустріч із цікавинками треба продумати до дрібниць! А ми допоможемо зробити це побачення ідеальним. Ви готові? Тоді відкривайте книгу «Міста України»! Київ, Львів, Харків, Одеса, Запоріжжя, острів Хортиця, Чернівці і Чернігів — ми проведемо для вас незвичайну й захопливу екскурсію містами нашої країни.
 

Книга-подорож «Міста України» буде цікава будь-якому читачеві — від 6 до 100 років. А все тому, що в ній кожен знайде для себе щось особливе. Старі легенди та нові гіпотези, знайомі сучасні вулиці та забуті історичні споруди. І все це весело, цікаво і пізнавально. Ну і, звичайно ж, абсолютна любов усіх дітей і дорослих — віконця, в які можна зазирнути і помандрувати у часі!
 
Ми створювали цю книгу з щирою зацікавленістю та любов'ю і дуже хочемо, передати ці почуття читачам.
 

Над «Містами України» багато місяців працювала ціла команда редакторів-укладачів. Аж п'ятеро! Кожен з нас обрав те місто, яке любить найбільше, і тільки потім почав пошуки інформації про нього. Ми завжди дотримуємося принципу: «працювати потрібно з любов'ю», — і саме це робить наші книжки такими теплими і  змістовними. Не перебільшу, якщо скажу, що ми відчували себе археологами або навіть золотошукачами. Важко й описати, скільки всього приховує історія українських міст! Нашій команді дуже хотілося здивувати своїх читачів, показати звичні місця з іншого, незвіданого боку, тому з сотень фактів ми залишили тільки най-найцікавіші. Пам'ятники, церкви, музеї, вулички — нічого не залишилося поза увагою! Наприклад, ви знали, що в харківському Держпромі під час Другої світової війни ховали мавп із зоопарку? А як з'явився пам'ятник апельсину в Одесі? А що вулицю Ольги Кобилянської в Чернівцях колись підмітали трояндами? Цікаво, чи не так?
 

Ну і, звичайно ж, ми не могли не порадувати справжніх поціновувачів історії нашої країни. Для найуважніших і допитливих читачів ми відправили погуляти сучасними вулицями історичних діячів. Спробуйте знайти Льва Ландау в Харкові, Олександра Довженка — у Києві, Івана Федорова — у Львові! І це ще не всі, зможете знайти решту?
 
Ми бажаємо вам незабутньої подорожі містами України! До зустрічі в нових книжках!
 
Анастасія Толмачова 
Редакторка ВГ «Маг»
 
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: