Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«ПРАВИЛЬНО – НЕПРАВИЛЬНО». Інтерактивні набори розвиваючих пазлів.
13.09.2019
Поради батькам
    Ми звикли навчати наших дітей буквам, цифрам, кольорам та формам. Під нашим керівництвом вони поступово опановують читання і лічбу. Між іншим, рано чи пізно перед нами постає питання: «А як навчити малюків правильної поведінки, запобігти  поганим вчинкам? І як не звести все до нудної повчальності?»

    Увага! Нещодавно вийшли з друку оригінальні інтерактивні набори розвивальних пазлів для малюків від 3-х років.



Здається, це саме те, чого ми потребуємо! Ці набори  допоможуть  сформувати в дитини основи культури, прищепити навички правильної поведінки у громадських місцях у різних ситуаціях. Серія включає кілька  наборів за темами: «На вулиці», «Удома», «На майданчику», «У магазині», «У транспорті», «У навчальному закладі».


На картках можна побачити зразки гарної поведінки і приклади поганих вчинків дітей. Малюк, поміркувавши,  повинен  зробити правильний вибір, складаючи пазли.
В ігровій формі, на наочних прикладах дитина навчається гідно поводитися, спілкуватися, брати участь у бесіді. Крім того, малюк розвиває логічне мислення, дрібну моторику, покращує мовлення.



Також важливо, що  ці набори можна  використовувати  для навчальних ігор з дітьми з особливими освітніми потребами, а саме із труднощами мовлення, адже з картками можна грати, використовуючи мову жестів, символів і наліпки з позначками «правильно» та неправильно». Отже, набори цієї серії призначені для широкого кола дітей різного рівня підготовки і з різними здібностями.


Ця серія яскравих і цікавих  наборів карток-пазлів забезпечить веселе і корисне сімейне дозвілля, завдяки якому ваша дитина буде із захопленням навчатись і не нудьгуватиме!

 

Анастасія Литовченко,
Провідна редакторка
ВГ «Кенгуру»

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: