Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Провідники» до світу природи
30.10.2019
Що почитати?
Гадаєте, спостерігати за тваринами й рослинами складно? А от і ні. Іноді достатньо просто вікна на кухні! А щоб дитині захотілося розширити поле власних досліджень і більше часу проводити на природі – купіть їй книгу із серії «Стежками природи». Це серія справжнісіньких «провідників» до світу природи для маленьких (і не дуже) дослідників. У кожній книзі є детальні рекомендації, як розпізнати будь-яку тваринку чи рослинку. Крок за кроком читач опанує усе — від замальовок живих істот до визначення їхнього виду.


 
Про книги
Чи знали ви, що комахи становлять близько третини усіх тварин?  А що не всі дрібні істоти, які сновигають, метушаться, повзають чи літають, є комахами?  Цікаво, чи можуть вони спілкуватися між собою і що роблять упродовж дня? Як побудувати будинок для метеликів? Про це й набагато більше можна дізнатися у книзі «Комахи й інші маленькі істоти».



 
Як за траєкторією польоту визначити птаха? Куди мігрують пернаті? Як з’являються пера? Як вести щоденник спостережень за птахами? Книга «Спостерігаємо за птахами» розкриє багато таємниць.


 
Бажаєте простежити шлях рослини від насінини до квітки? Чи дізнатися, як квіти себе рекламують? А може хочете виростити дику квітку удома? Хутчій до книгарні за книгою «Дикі квіти»!


Не знаєте, чим зацікавити дитину під час пляжного відпочинку? Піщаний берег лише на перший погляд пустий і безлюдний. Насправді там живе багато істот, які зариваються в пісок, щоби залишитися у безпеці. Саме час поспостерігати за молюсками. Або одягнути маску з трубкою та подивитися, хто мешкає на узбережжі. І не забудьте взяти з собою книгу «Морські й океанічні узбережжя», щоб знайти усіх цих істот на сторінках книги.


 
Для кого ці книги?
  • Для всіх, хто любить все живе.
  • Для тих, хто на питання дитини «Що це за птах?» не хоче відповідати: «Не знаю».
Спостережливість допоможе дитині полюбити природу. Втілюйте практичні поради, як вчитися бачити, спостерігати й цікавитися усім навколо, беріть книги на прогулянку та у відпустку й ви виховаєте гарну людину.

Ірина Пушкар
редакторка ВГ "Каскад"

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: