Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Ґравіті Фолз»: Неймовірні містичні пригоди, або Книжки, що захоплюють...
25.05.2020
Що почитати?
Ваша дитина полюбляє таємничі історії, містичні мультфільми та з нетерпінням чекає на нові пригоди Діппера і Мейбл? Отже, можемо впевнено сказати: ці книжки саме для вас!
«Купуйте їх двічі!» © Дядько Стен
 

Книжки серії «Ґравіті Фолз» особливі. В них описуються численні неймовірні таємничі пригоди, в яких дитина бере участь нарівні з головними героями. Чим усі книжки серії «Ґравіті Фолз» так радують і приваблюють своїх шанувальників?
 
Річ у тім, що пригодницькі книжки розвивають у дітей уважність, допитливість, фантазію, зорову пам’ять, логічне та асоціативне мислення. І з ними не занудьгуєш!
 

Разом із веселими і кмітливими близнюками Діппером і Мейбл із загадкового містечка Ґравіті Фолз кожна дитина зможе пережити дивовижні пригоди, стати учасником фантастичних захопливих подій і навіть здійснити подорож у часі!


Історії про улюблених героїв написані легко, просто, з гумором. Читаються на одному подиху. Сюжет пригод настільки непередбачений, що навіть важко припустити, яка ще таємниця чекає на наступній сторінці, що цього разу потрібно буде розгадувати та до яких випробувань готуватися. Тут і містика, і кумедні діалоги, і сварки, і дружба, і перше кохання...
 
Особливу містичну й навіть моторошну атмосферу в книжках створюють оригінальні ілюстрації талановитого художника. Фанати мультсеріалу оцінять їх по заслузі. Тож коли дітлахи візьмуть до рук історії про Ґравіті Фолз, вони їх не розчарують!
 

Гадали, після «Щоденника-3» вас уже нічого не здивує? Аж ніяк! Алекс Гірш знову створив дещо карколомне та неймовірне (утім, як завжди). Абсолютно нові історії у збірці коміксів «Загублені легенди»! І далі буде!


Що таке комікси? Це мультфільми у книжковому форматі, особливий вид мистецтва. Це унікальний і мегаефективний спосіб відволікти дітей від гаджетів і дати їм можливість самостійно зробити висновок: книжки, виявляється, відкривають перед нами дивовижний світ власної фантазії, де наші крилаті думки не знають меж! Поступово, від однієї книжки до іншої дитина крокуватиме до світу літератури.


Дивакуватий дядько Стен, розумник Форд, кумедний Сус, знаменита парочка близнюків Діппер і Мейбл, чудернацький гном Шмебюлок та багато інших героїв цих захопливих історій надовго стають добрими знайомими дітей. А скільки ворогів у цих персонажів! Скільки небезпек чекає на мешканців дивного Ґравіті Фолз на кожному кроці! Автор залучає читачів до пригод і навчає їх вірити в себе, дружити, ніколи не втрачати силу духа і сміливо битися за правду!


Проте не будемо заздалегідь розкривати секрети. Дізнаєтеся про все, прочитавши неперевершені історії Алекса Гірша.
І наостанок — головне, що треба знати про книжки цієї серії. Уважно розглядайте кожну сторінку! Можливо, там щось приховано? Те, що потрібно розгадати або розшифрувати...
 
Уперед до пригод!
 
Редакція Disney-книги

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: