Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Robocar Poli» — новинка для дозвілля з улюбленими героями малюка
26.02.2019
Поради батькам
Відволікти малечу від ґаджетів чи телевізора, замінивши їх на корисний відпочинок? Легко! А щоб швидше долучити дитину до пізнавального дозвілля, варто проводити час із уже відомими персонажами. Герої улюбленого мультфільму «Робокар Полі» на сторінках видань для дозвілля не лише привчатимуть непосидька до читання, а й розвиватимуть уяву, просторове мислення та дрібну моторику рук. То як «працює» книжкова команда «Робокарів»?
 
Книжки-іграшки «Robocar Poli»: які обрати та як використовувати?
«Robocar Poli. Розмальовки»


 
Хочете долучати малюка до мистецтва змалку чи просто втомилися ховати якнайдалі важливі папери? Використовуйте розмальовки для дітей «Робокар Полі»! 
Порада для розвитку уважності: розфарбувати контурне зображення, дивлячись на зразок у кутку сторінки.
Порада для розвитку пам’яті та уяви:
1) роздивитися зразок;
2) спробувати розмалювати з пам’яті, заліпивши папірцем підказку.
 
 
«Robocar Poli. Водні розмальовки»
 

Олівці чи фарби? Ні, не чули! Адже тепер, щоб розфарбовувати, достатньо провести вологим пензлем по малюнку, на який вже нанесли потрібні кольори. 
Порада: якщо малюк захоче проявити фантазію, для цього є розвороти з улюбленими героями без фарби.  
 
«Robocar Poli. Історії»


 
Виховання дітлахів – складне завдання для батьків. Робокар Полі та його друзі завдяки повчальним випадкам зі свого життя формуватимуть у малюка поняття доброти та дружби. Книги виготовлені з цупкого картону, тож їх можна буде перечитувати безліч разів. 
Порада для розвитку уяви: перш ніж разом прочитати текст, запропонуйте дитині розповісти зміст, дивлячись лише на зображення, що є на кожному розвороті. 

«Robocar Poli. Пазли»


 
Найчастіше юні дослідники не в змозі просто сидіти і читати. Чому? Бо їм стає нудно. У такому разі на допомогу приходять пазли. Їх весело складати, тому цікавіше слухати нову пригоду. 
 
Як користуватися книгою з пазлами?
1. Спробуйте знайти на розвороті знайомих героїв.
2. А тепер прочитайте текст – чи впізнав малюк когось?
3. Покажіть, як розділити пазл на частини. Для цього є виїмка у правому верхньому кутку на розвороті.
4. «Здається, тепер без твоєї допомоги не обійтись. Нумо повернемо усе, як було!» – спробуйте разом зібрати, накладаючи сегменти на ціле зображення, що є підказкою.
 
Порада: на кожному розвороті різна кількість частинок у пазлі – ця особливість дає змогу змінювати навантаження і не перевтомлюватися. Дитина поступово розвиватиме уважність, просторове мислення та дрібну моторику рук.

«Робокар Полі» - це серія книжок-іграшок для розвитку малечі віком від 2-3 років. Це вік, за якого непосидько хоче буквально все спробувати на дотик. Саме на таке побажання розраховані картонки з історіями та книжки з пазлами, що витримають «перевірку на міцність» та позитивно вплинуть на виховання малюка. Якщо в дитині «переважає» митець – обирайте водні та звичайні розмальовки. А якщо ви бажаєте просто гарно провести час із малюком – обирайте будь-яку книжку-іграшку із серії «Robocar Poli».
 
 
Замовити книги серії «Robocar Poli»

 
редакторка ВГ "Читайка"

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: