Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Розвивальні дитячі книжки: корисне дозвілля та активна діяльність малечі
21.02.2020
Поради батькам
Книжки із завданнями (активіті) — незамінні помічники батьків у вихованні дітей. Вони успішно поєднують навчання і розвиток творчих здібностей. Активіті  сподобаються діточкам і стануть у пригоді дорослим, які піклуються про розвиток  малюків. Прочитавши  книжки, маленькі чомучки знайдуть  багато відповідей на свої нескінченні запитання, а батьки переконаються, що  ці видання підштовхують їхню дитину до самостійного вирішення завдань, спонукають її до активної роботи, тренують  увагу, розвивають  логічне мислення, і  головне,  навчають малюка думати. 
 
Цікаві завдання та улюблені персонажі — дракони та вікінги  з мультфільму «Як приборкати дракона –3» — уже чекають на сторінках нової серії книжок «Сяйво у темряві» від DreamWorks. Також малюки знайдуть тут наліпки, що СВІТЯТЬСЯ У ТЕМРЯВІ! 
 
Вправи і головоломки,  що їх містять книжки, вимагають від дитини неабиякої кмітливості. До того ж треба добре знатися на драконах (не гірше від Рибонога!). 
 

 
Малювати та розфарбовувати
 
Малеча обожнює розмальовки. А цікаві факти про драконів і яскраві  наліпки  зроблять завдання ще більш захопливим! 
 
Розгадувати філворди
 
Прихований Світ — це дивовижне, таємниче царство, де живуть дракони. Але вхід до нього прихований за велетенським водоспадом, тому його складно знайти. І доведеться розгадати філворд, щоб дізнатися більше про це дивовижне місце.
 

 
Тренувати уважність і  мислення 
 
Вікінгам Нового Берка потрібна дивовижна спостережливість. Адже вони повсякчас досліджують небо і моря, намагаючись виявити мисливців на драконів. Дитині ці здібності теж  стануть у пригоді, виконуючи вправу, що тренує зорову пам’ять. Спочатку потрібно уважно подивитись на малюнок, а потім дати відповіді на всі запитання. Корисне заняття не тільки для дітей!
 
З’єднувати точки
 
У кожного вікінга є броня, що захищає  його під час бою. У Шмаркляка напрочуд кумедні обладунки. Самостійно повторити контур на малюнку складно, інша річ, якщо можна відтворити картинку, з’єднавши точки! 
 

 
Розгадувати  шифри
 
Це заняття таке  захопливе! Але воно  потребує посидючості та уважності. Гикавка написав таємне послання для Астрід і зашифрував його за допомогою спеціального коду. Цікаво, що він написав подрузі?
 
Проходити лабіринтами
 
Уміння прокладати правильний шлях  дуже важливе. Кожен мандрівник повинен добре орієнтуватися на місцевості, щоб не заблукати і не потрапити в пастку. Маленькі читачі із задоволенням допоможуть героям здолати перешкоди!
 

 
Працюючи з новими книжками, маленькі читачі мусять  проявляти особливу  наполегливість. І головне, вони ніколи не повинні відступати! Лише так можна відчути  радість  перемоги! Уміння будувати правильний хід міркувань та робити логічні висновки дозволить дитині в  майбутньому не губитися за будь-яких обставин.

Дар‘я Полежака
 
Помічник провідного редактора
Відділ «Disney книги»
 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: