Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Серія світових бестселерів «Улюблена книга дитинства»
26.02.2020
Що почитати?
Існують книги, які передаються з покоління в покоління, із рук в руки, із родини в родину. 
 
Вони стають улюбленими, зачитаними до дир, але однаково зостаються дорогими серцю. 
 
Ми як видавці, гуру своєї справи, знаємо, що ви любите і що вам потрібно.  Як раз через цю вашу необхідність, передавати цінності та виховувати у наших дітях людяність, доброзичливість, хоробрість, чуйність, ми створили популярну наразі серію «Улюблена книга дитинства». І назва абсолютна без пафосу. «Денискові оповідання», «Чарівник зі Смарагдового міста», «Буратіно», «Маленький принц» та інші перлини зі всього світу відомі кожному читачу з дитинства. Ми не втомлюємось поповнювати цю скарбницю народної мудрості та досвіду. 

Правильно дібрана книга стає дитині кращим другом. І з роками ця дружба тільки міцнішає, адже перечитуючи улюблену історію через рік-два, кожен знайде новий смисл, вирішення проблеми, вгадає себе і проаналізує минулий вчинок. Улюблена книга – це книга, до якої звертаєшся коли сумно, коли погана погода, коли зостаєшся на самоті. І як би не було, після кількох сторінок настрій поліпшиться, на залишивши тузі жодного шансу. 

Напевно, вчасно прочитана книга – це величезна удача. І, можливо, ця добірка змінить ваше життя вже завтра, допоможе відкрити серце та простити друзям помилки. 
 
«В країні сонячних зайчиків» Всеволода Нестайко
 
Повість про дивовижну країну та її мешканців — сонячних зайчиків, які завжди перемагають морок, так само, як і добро завжди перемагає зло.
 

 
«Пригоди близнят-козенят» Всеволода Нестайко
 
Вова і Вітя розкажуть тобі, що не всі бажання повинні здійснюватися, а чарівник - це насправді дорослий, який хоче, щоб ти виріс хорошою людиною.
 

 
«Маленька принцеса» Софії Проф’євої
 
Венді точно знає, що справжню радість приносить не корона на голові та красиве личко у дзеркалі, а світла душа й добре серце.
 

 
«Неймовірні детективи. Таємничий голос за спиною» Всеволода Нестайко
 
Повісті Всеволода Нестайка завжди вражали дітей різнобарвністю героїв та нескінченних пригод. Час познайомитися і з київськими детективами!
 

 
«Маленький принц» Антуана де Сент-Екзюпері
 
«Маленький принц» — казка на будь-який вік. Діти знайдуть у ній захопливі мандри хлопчика з далекої планети (такої крихітної, що на ній усього три вулкани, і ті сягають героєві колін). Старші читачі відшукають глибоку філософію та, можливо, впізнають у Маленькому принцові себе. У будь-якому разі, ця книга обов’язкова для прочитання.
 

 
«Про маленького пацятка Плюха» Румянцевої І., Баллад І.
 
Для справжніх непосидів про такого ж пацятка Плюха. Він не може втриматися, щоб не втрапити у нові неприємності. Але де неприємності, там і пригоди! 
 
 
«Король Матіуш Перший» Януша Корчака
 
Казка про восьмирічного хлопчика, якому доля підготувала неабияке випробування - залишити дитячі забави і керувати величезним королівством. Але таке чи це легке завдання? І що може відчути дитина, виконуючи недитячі обов'язки.
 

 
«Денисові оповідання» Віктора Драгунського
 
Оповідання, створені не лише для дітей, а і для дорослих. Унікальні оповідання містять в собі, гумор, драму, моральні цінності. Кожен в родині знайде, чому повчитися в родині Корабльових.
 

 
Чому навчить книга пройдена крізь віки? 
 
Повазі старших, рідних і друзів, адже вони завжди поруч, щоб підтримати нас і допомогти у скрутну хвилину. 
Бути хоробрим і не затуляти очі перед випробуваннями, адже так можна пропустити найцікавіше. 
Думати а потім робити чи говорити, адже наслідки можуть бути гіркими. 
Не припиняти мріяти, адже мрії мають звичку здійснюватися. Але не перебільшувати у своїх бажаннях! 
І найголовніше – любові. Любіть себе і своїх близьких! 

Вікторія Міхно
 
Провідний редактор
Відділ «Читайка»
 
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: