Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Шалений день на пухнастій планеті» — нестрашна книжка про «правильних» монстриків
24.07.2019
Що почитати?
Уже давно доведено, що виховання казкою — один із найпростіших і найефективніших методів розвитку малюків. Прищепити «правильні» навички, навчити відрізняти добрі вчинки від поганих, сформувати світогляд, що є запорукою безхмарного майбутнього кожної дитини, можна, читаючи казочки.

Книжка «Шалений день на пухнастій планеті» вдало поєднала в собі захопливу й повчальну історію з яскравими ілюстраціями і загадковими віконцями. Вона розповідає про важливі речі простими словами й навіть віршиками! 

Видання познайомить малюків із веселою родиною монстриків: хлопчиком Басті, дівчинкою Поллі, мамою Доріс, татом Томом, бабусею Еммою та дідусем Семом, що живуть на м’якенькій і затишній планеті. Кожен з них має улюблене заняття, яке вдається йому якнайкраще. Але одного разу монстрики вирішили спробувати себе в інших сферах, адже це здавалося їм украй легким і дуже цікавим. А ось що з цього вийшло, читайте в книжці! 
 

 
Ця книжка — найкращий вибір не лише для справжніх поціновувачів. Вона дуже якісна і за оформленням, і за змістом, і за форматом. Це продукт, створений з любов’ю до малюків талановитим тандемом української авторки Олени Самчук й ілюстраторки Марини Солодкої. Це книжка з душею! М’якою і пухнастою. Мабуть, саме тому її так приємно тримати в руках і читати.
 

Але це ще не все! Видання стане у пригоді навіть у таких ситуаціях:
● якщо дитина ще зовсім маленька. Книжка виконана з цупкого картону, її не так легко розірвати чи «з’їсти», та й потреби такої немає — яскраві й добрі ілюстрації привертають усю увагу малюків;
● якщо дитина не любить книжок. Адже це незвичайне видання! Загадкові віконця й пухнасті монстрики ще нікого не залишили байдужими! Звісно ж, кожному цікаво дізнатися історію цих створінь;
● якщо вам бракує часу займатися з дитиною. Просто дайте малюкові книжку, запропонуйте зазирнути в кожне віконце, вигадати свої історії про кумедних героїв;
● якщо ви не знаєте, як організувати спільні заняття. Це видання для читання дорослими дітям. Воно яскраве й цікаве, дуже гарно ілюстроване і спонукає до обговорення багатьох тем.
 

Доброзичливі пухнасті монстрики обов’язково сподобаються малюку, яскраві сторінки й віконця, у які так цікаво зазирати, не дадуть дитині занудьгувати, слухаючи казочку. А віршики-пісеньки маленького Басті так легко запам’ятовуються! З цією книжкою можна гратися. Чи навіть спробувати свої сили в якомусь із занять монстриків. Читайте книжку разом! Вигадуйте нові пригоди кумедних героїв. Бажаємо веселого й корисного дозвілля!

Олена Ольховська,
редакторка ВГ «Кенгуру»
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: