Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
“Світ і його таємниці”: енциклопедія із зошитом-актівіті для молодших школярів
26.10.2018
Що почитати?
В кожній маленькій дитині, і в хлопчиську, і в дівчиську є ... Ні-ні, не двісті грамів тротилу та вибухівки півкіло. У кожній дитині з народження закладено величезний потенціал допитливості, який дуже важливо підтримувати і розвивати. Як казав Альберт Ейнштейн, «важливо не переставати ставити запитання ...»   Кожне запитання дитини — це прекрасна можливість навчити її думати, самостійно знаходити відповіді, користуватися словниками та книгами.
 

Саме такими корисними книгами є серія сучасних енциклопедій, що розповідають дитині про дивовижний світ навколо. Серія так і називається: «Світ і його таємниці». Ви помічали, як ваша дитина любить хизуватися отриманими знаннями? З новими енциклопедіями нестачі в таких знаннях не буде!
 
Відкривати таємниці природи разом з книгою буде неймовірно цікаво! Які ліси бачили динозаври? Як не заблукати в лісі?  Чи мовчать риби? Які скарби заховані на дні? Дитина отримає відповіді на безліч питань, які її цікавлять.
 

Енциклопедії підійдуть дітям молодшого і середнього шкільного віку. Вони можуть використовуватися і як пізнавальне читання, і як наочний посібник, і як довідник. Читати книгу можна як по черзі, так і з будь-якої сторінки, що зацікавить дитину. Навіть дорослі знайдуть для себе щось цікаве.
 
Фішки книги
 
•    Великий формат.
•    Сучасний дизайн.
•    Захоплюючі, зрозумілі тексти.
•    На додаток до кожної енциклопедії пропонується зошит-актівіті з наліпками, який допоможе закріпити отримані знання.
    
 
До серії входять книги:
 
- Життя лісу
 
Готуються до друку: 
- Динозаври
- Явища природи
 
редактор ВГ “Каскад”
 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: