Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
ТОП 3 книги про школу та кохання
31.01.2019
Що почитати?
Як виявити цікаву книгу? Це коли на другій сторінці вже не зрозуміло чи ти читаєш книгу, чи дивишся фільм, коли гортаєш сторінки і не помічаєш цього! А чи було у вас таке?  Ні? Тоді ось вам файна добірка книг про школу та кохання, дружбу та ненависть, які захоплюють, занурюють і розвертають світ на 180 градусів. 

 
Школа Добра і Зла

 
Книга, якою захоплюються мільйони! «Школа Добра і Зла». Це світ принцес і чарівників, який ламає стереотипи. За дитячою назвою знаходиться дорослий світ, де діти вже давно виросли і мають будувати своє майбутнє. Принц, поплічник чи рослина – що обереш ти?
 
«Дивлячись на нього, Софі відчула, що він її принц. 
“Він мій”».
 
Потрапивши до школи та облаштувавшись, Софі знаходить кохання. Велике, чисте, що ллється просто з серця. Проте, на подив, Агаті це аж ніяк не подобається. В неї одна мита – вибратися з цього місця і якнайскоріше. Однак, самі того не очікуючи, між дівчатками та принцом виникає любовний трикутник: Софі любить Тедроса, Тедрос любить Агату (як так!?), а Агата не хоче лишатися своєї подруги Софі. 
І що з того вийде? Що виграє: дружба чи любов? Читайте у першій частині

 
Карлотта
Другу почесну сходинку займає «Карлотта»
Через вимушені обставини дівчина переходить вчитися до інтернату. Нові знайомства, заняття, подруги і, можливо, перше кохання?
 
«Карлотта притулилася до Ніко і, відчувши биття його серця, подумала, як їй добре зараз із ним. 
— Можна тебе поцілувати? Спитав Ніко хрипким, трохи нерішучим голосом».
 
Перше кохання – це дуже важливо і завжди неочікувано. І чомусь саме подруги завжди перші це помічають. Як добре, що є такі близькі люди, з якими все можна розділити: цукерку, сварку, плітки і почуття. 
 
Корнуольський коледж

 
Третє місце за кількістю любові, але не за кількістю інтриг (яких вистачило б на перше місце позачергово) посідає Кара Вінтер. «Що приховує Кара Вінтер?» — історія-детектив, трилер і трохи драма. Для Кари починається нове життя: вона переїжджає взагалі в іншу країну, починає вчитися разом з дівчатами (раніше навчання проходило вдома з нянею), живе з дівчиною-вискочкою в одній кімнаті й аж ніяк не очікує влюбитися в найбільшого задаваку всіх часів і народів. 

 
«— У тебе щось із Моріцем? — питає вона мене, мило й невинно кліпаючи очима.
ЩО-О-О-О-О? Вона що, з глузду з’їхала?»
 
А як інакше? Варто було дівчині лише не мати при собі готівки, як ситуація перетворюється на драму, про яку задавака, регочучи, переповідає усій школі. Дівчину ще ніхто не знає, а чутки вже ходять. Та за іронією долі, саме в таких дівчатка і закохуються. Чим завершилася історія їхнього кохання? А це ще одна таємниця, яку приховує Кара Вінтер! 

Тож ці три історії кохання нікого не залишать байдужими. У нас на сайті є ще багатенько книг, які б точно увійшли до ТОП-20 книжок про любов. 



Вікторія Міхно,
редактор ВГ “Читайка"

 
 





 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: