Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Требізон. Літній семестр»: Ребекка vs М.
20.03.2020
Що почитати?
Ще одне приємне читання з серією «Требізон». Адже вона поповнила свої полиці «Літнім семестром». Він теплий, сонячний і яскравий. Серфінг, легка атлетика, теніс… Стоп! Це мрії чи реальність Ребекки? 
 
Енн Дігбі, авторка серії про вигадану школу-інтернат стала відомою ще в 1978 році, коли світ вперше побачив початок історії - «Требізон. Перший семестр». 
 
А починалося все з того, що звичайна, на перший погляд, дівчинка Ребекка повинна була покинути своє рідне місто Лондон та забути про свій звичний ритм життя, щоб стати другокурсницею в школі-інтернат «Требізон». Та коли вона приїхала до нього, виявилося, що всі вже знайшли собі нових друзів. Так, пошук друзів приводить не лише до дружби, але й до зради, амбіції - до незворотних наслідків, а історія - до другої частини «Требізон. Другий семестр». Емоції у цій частині зашкалюють та виходять за межі книжки. Адже, як можна змиритися з тим, що твоя подруга ставить владу важливішою за дружбу. А доброта, щирість, відзивчивість та навіть настрій змінюються по декілька разів на день. Яку владу? Як все це витримати та пережити? Ребекка і сама не завжди знає. Може ви їй підкажете? 
 

 
Роздумів, переживань, протиріч, пригод вистачає і на продовження «Требізон. Літній семестр». Тож, що може чекати на читача у третій частині? О, прочитавши один розділ, просто з жадібністю переходиш до наступного, бо навіть не можливо вгадати чи передбачити, що очікує далі. Ось, наприклад початок першої частини:
 
Математичний приклад
Багато радісних подій чекає на Ребекку Мейсон під час її літнього семестру в Требізоні, та й кілька поганих також. Усе погане якимось чином було пов’язане з літерою М.
 
Думаєте, що це математичний приклад чи сама ж математика? А можливо це Максвелл або ж Макс? Чи навіть вона сама, бо її прізвище Мейсон?! 
 
 

 
Якщо гадаєте, що в наступному розділі Енн Дігбі розкриє всі карти, то ви помиляєтеся! Вона тримає інтригу аж до останнього розділу, то збільшуючи, то зменшуючи напругу. Якщо б можна було зобразити емоційний стан читача, то виглядав би він, як кардіограма після 100км. пробіжки.
 
 
Бо це останній семестр другого курсу. Вирішальний. Від результатів Ребекки залежить її доля: залишиться вона в класі Альфа зі своїми подругами, чи можливо перейде в клас Бета та переїздить у найвіддаленіший гуртожиток школи. До того ж, на останні три роки… Та що ж робити, коли на думці лише серфінг, атлетика, теніс, неділя благодійності… Ще й математика залежить від новенького вчителя Макса… Чи вдасться Ребеккі «взяти себе в руки»? І в якому класі вона все ж таки залишиться? Ці юні роки…
 

 
Сюжет дійсно захоплюючий, як зазвичай. Чого тільки немає в ньому! Елементи детективу, шкільна драма, підлітковий роман та все легко і невимушено, хоч зі справжньою інтригою. Тож не дивно, що серія «Требізон» тримається вже не один десяток років у ТОП-позиції. А головна тема - справжня дівчача дружба - завжди буде актуальною.
 
P.S. Мрійте, дружіть, закохуйтесь, про навчання пам’ятайте! Ну, і звичайно ж, читайте!!!
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: