Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Учитися із задоволенням, граючи і збираючи пазли
11.11.2020
Що почитати?
Учитися із задоволенням — вельми корисна навичка. Дорослі вдаються до хитрощів, щоб засвоїти її. Але краще, коли вже з самого дитинства знаєш, що світ цікавий і приховує в собі багато нового й захопливого, скільки б ти його не вивчав.
 

Але юним підкорювачам азбуки може бути нудно просто вчити букви, і вони намагатимуться швидше закінчити своє дослідження. Тому ми створили серію "Велика книга пазлів", яка об'єднує навчання і розваги для найменших. Адже гра — провідна діяльність дошкільника. І нехай ця ідея не нова, але втілення заслуговує на вашу увагу. Ми обрали класичні та необхідні для малюка теми:
 
Абетка
Складар (читаємо по складах)
Лічба
Колір і форма
Звірята
Машини.
 
 
У кожній книжці 8 розворотів. «Ну не така вже й велика ця книга пазлів», — скажете ви. Проте погляньте уважніше. На кожному розвороті на дитину чекають:
 
Повчальні віршики відомого автора Геннадія Меламеда, які розповідають дитині про цифри, букви, форми та кольори в легкій жартівливій формі.
 
Пазл з картинкою, який цікаво складати, а склавши, можна виконувати завдання для закріплення знань. Малюк побачить, що трикутним може бути дах і дорожній знак; дізнається, що на букву «Ш» починаються слова «шимпанзе», «шапка» і «шарф»; порахує героїв на картинці.
 
Опис методично продуманої гри, яка допомагає не тільки закріпити нові знання, але й застосувати їх на практиці. Дитина шукає відповідності, тренує пам'ять і логіку.
 
Спеціальні картки для гри. Малюк може грати з ними сам, з мамою або друзями.
 

Таким чином дитина отримує нову інформацію, розбирається в ній, застосовує знання — і все це в ігровій формі. Звичайно, потім можна практикуватися й на прогулянці: рахувати перехожих у червоних куртках, вишукувати круглі предмети... а можливо, малюк піде в Магазин разом із Мамою і побачить Машину?
 
Учіться із задоволенням, читайте книги і будьте здорові!
 
Редакторка ВГ «МАГ»
Горянська Ірина
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: