Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Уперед до пригод разом із серією «Гонитва у часі»!
08.12.2021
Що почитати?

Чи мріяли ви опинитися в минулому? Ну, як у фільмі «Назад у майбутнє»: щоб побачити своїх предків і те, чим вони користувалися в побуті, і те, у що вдягалися… А можливо, ви б хотіли змінити хід подій на свою користь у майбутньому? Тоді серія «Гонитва у часі» саме для вас!

З чого все почалося?

Щоліта Алекс Пілігрим та його сестра Рубі проводять декілька тижнів у родинному маєтку-готелі тітоньки Джоанни. Та, здається, цього року канікули там будуть останніми: господарство вести стає все важче, тому тітка планує незабаром продати будинок.

Алекс не розуміє її рішення, адже йому подобається цей дім ― у ньому завжди є де погратися, там дуже багато старовинних речей, зокрема одне вінтажне дзеркало… яке постійно відображає щось дивне, далеке від реальності.

Наприклад, одного разу Алекс та Рубі помічають, що в дзеркалі хтось свариться через солодощі. І тут цікавість бере гору: діти торкаються до дзеркала і провалюються крізь нього у 1912 рік!

Одразу кажу: варіанту «розповісти про побачене тітоньці» не було, все одно не повірить. Як відомо, дорослі нічогісінько не тямлять у дивах.

Та якби ж вони знали, що чекатиме на них у минулому столітті, то тричі зважили б своє рішення! Адже тут на них чекають:

  • глузування з їхнього одягу;
  • передвесільні клопоти далеких предків;
  • пожежа у стайні, яку треба загасити власноруч;
  • пошуки викраденої сімейної реліквії;
  • гонитва на ретроавтомобілях!

Тепер діти мають допомогти своїм родичам урятувати свій маєток. Але чи встигнуть вони повернутися додому, у ХХІ століття?

Мініспойлери на книги серії

У серії три книги, і в кожній на читачів чекає безліч пригод!

  1. У першій книзі Алекс і Рубі переносяться в едвардіанську епоху, щоб повернути дорогоцінну чашу.
  2. У другій книзі діти потрапляють у вікторіанську епоху, де мають допомогти далекій родичці Едіт уникнути навчання у жахливій школі-інтернаті.
  3. У третій книзі герої опиняються в георгіанській епосі, щоб урятувати свого родича, який має побратися з найнеприємнішою жінкою.

Про авторку

Саллі Нікколз ― британська дитяча та підліткова письменниця, яка виграла безліч книжкових нагород, зокрема премії «Waterstone's Children's Book Prize», «Glen Dimplex New Writer of the Year» (у категорії «дитяча книга») і «Independent Booksellers Week Book Award».

Серії її книг перекладені на понад 20 мов світу, і «Гонитва у часі» ― одна з них. Ця неймовірна пригодницька історія захопить усіх мрійників віком від 8 років!

 

Редакторка ВГ «Читайка»

Вікторія Білан

 

Товари з цієї статті
Різдво у часі
Саллі Ніколлз
240,00
Гонитва у часі
Саллі Ніколлз
240,00
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: