Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Велика книга, яка вчить мислити нестандартно
27.11.2019
Що почитати?
Знаєте, чим генії відрізняються від решти людей? Їхня уява не визнає обмежень. Адже все починається з думки.

«Можливо, людина не літає, бо не має крил?» — подумав одного разу Леонардо да Вінчі та створив схему літального пристрою задовго до винайдення першого літака.


«Чому яблуко падає вниз, а не вгору?» — помислив Ісаак Ньютон і відкрив закон усесвітнього тяжіння.  А міг же подумати: «І за що Всесвіт мене ненавидить?»

 «Якби існувала магія, всі діти навчалися б у магічній школі…» — міркувала Джоан Ролінґ і так з’явився «Гоґвортс».



 
Саме такі припущення й запитання заховалися у «Великій книзі МОЖЛИВО, ЯКБИ І ЧОМУ?». Звичайно ж, вони сформульовані зрозуміло для дітей і приправлені гумором.


 
Сила цієї книги в тому, що вона вчить:
- давати волю своїй уяві;
- широко й абстрактно мислити;
- бути допитливим і ставити запитання;
- шукати нестандартних відповідей.



Чи багато є таких книг на нашому ринку? Навряд. Видання унікальне за своїм задумом. Недаремно для його ілюстрування було запрошено майстра химерного дитячого малюнку Тома Шампа. Цей бельгійський художник тямить у дивних малюнках, які подобаються дітлахам. Саме тому він співпрацює з багатьма європейськими видавництвами, а також відомий розробкою дизайну іграшок і пазлів для «Djeco».

Отже, якщо малюнки видадуться вам дивастими, не кваптеся з висновками. Можливо, ваша дитина буде від них у захваті.



 
Що робити з книгою
Усе просто — гортати, читати й роздивлятися малюнки з цікавими деталями.

Можна потім обговорити, запитати в дитини, що вона думає про написане, спробувати вигадати разом подібне висловлювання. Головне — проводити час весело!

Або ось ще як.
Кожен розворот книги — це ідеальний початок казки. Розгорніть будь яку сторінку й вигадайте разом із дитиною історію. Ілюстрації з несподіваними деталями неодмінно стануть вам у пригоді!



Усе ж таки чудово, що в наш час є змога порадувати малечу таким дотепним й унікальним виданням. Тож не проґавте нагоду — «Велика книга МОЖЛИВО, ЯКБИ І ЧОМУ?» має бути на поличці кожного, хто прагне розвинути уяву та нестандартне мислення.

До слова, книга буде чудовим подарунком на свято не лише для дітей, а й для дорослих, особливо для творчих особистостей.


Трофимова Катерина,
редактор видавництва «Ранок»
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: