Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Вивчаємо правила дорожнього руху разом із Disney!
23.09.2020
Що почитати?
Це саме те, чого ви давно шукали! Дбайливі батьки завжди піклуються про безпеку своїх дітей. Але як навчити дитину вкрай важливих, але таких нудних правил дорожнього руху? Як привернути увагу малюка до того, що відбувається на дорогах, і прищепити йому навички правильної поведінки на вулиці зі жвавим рухом? Не переймайтеся! Ми подбали про те, як зацікавити вашого непосиду!
 
Креативна команда видавництва «Ранок» створила оригінальну книжку-конструктор «Тачки-3. Назустріч пригодам!». Вона допоможе малюкові вивчити і запам’ятати елементарні правила і з користю провести дозвілля.
 

Комікси із правилами дорожнього руху
 
Навчальний матеріал, викладений у вигляді коміксів, неодмінно сподобається дитині. Ще б пак! Адже правила дорожнього руху малюк вивчатиме разом із героями популярного мультфільму «Тачки-3». Чому на дорозі не треба грати із м’ячем, де можна бігати і як безпечно переходити перехрестя зі світлофором? Що робити, коли світлофора немає? На ці та інші запитання ви разом з дитиною знайдете відповіді на сторінках  коміксів. 
 
 
3D-конструктор
 
Малеча буде у захваті від можливості самостійно зібрати 3D-моделі улюблених тачок: Блискавки МакКвіна та Джексона Шторма. Деталі конструктора виготовлені із цупкого картону, отже, зібрані з них тачки тривалий час братимуть участь у будь-яких перегонах, влаштованих маленьким фантазером. Він зможе сам вигадувати дорожньо-транспортні ситуації і  знаходити найкращий вихід.  Повірте, це круто!
 

Гра-бродилка
 
Отже, комікси прочитали, конструктор зібрали... Час перевірити знання і кмітливість у грі! Розгортаємо книжку на ігровому полі. Уперед до пригод! Використовуючи моделі автомобілів як фішки для гри, розпочинаємо перегони. На ігровому полі також зазначені деякі правила дорожнього руху. Якщо дитина ще не запам’ятала всі дорожні знаки, у неї є можливість їх пригадати. Кумедні слогани і цікавий сюжет гри за мотивами мультфільму «Тачки-3» допоможуть  утримувати увагу малюка.
 

Безпечна дорога
 
Зачекайте, це ще не все! Книжка містить цікаві факти з історії автомобілів, дорожній кросворд і оригінальні загадки! Отже, вивчаймо разом правила дорожнього руху, перевіряймо свої знання і весело проводьмо час! 

Книжка-конструктор — це більше, ніж просто захоплива гра. Вона надає безліч можливостей для розвитку дитини. Усе залежить лише від вашого бажання використати у найкращий спосіб навчальний матеріал. 
 
Скоріше вирушайте у світ крутих тачок і правил  руху на дорозі! Це весело та пізнавально!
 
Редакція Disney-книги
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: