Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Як дорослішати без страху?
08.07.2021
Що почитати?

А ви пам'ятаєте, як було страшно, коли у вас почав хитатися перший молочний зуб? Це для багатьох незабутня подія! І як таке забудеш, коли земля йде з-під ніг, а в голові проносятьс одне за одним запитання: «А що ж далі? Може, зі мною щось не так? Що відбувається? А раптом я захворів?». Цей період, звісно, переживають усі діти, але як батькам допомогти їм легше його подолати?

Серія книжок «Цікавинки про дорослішання» — справжня знахідка для малюків та їхніх батьків. У цій серії зібрано прості життєві історії про чотирьох друзів, які допомагають один одному в різних ситуаціях: слоненя боїться води, у крокодильчика почав хитатися зуб, орангутанг не може заснути, тигр не знає, як правильно сортувати сміття, — з усім цим герої успішно впораються разом.

Вони обмінюються знаннями, підтримують один одного, допомагають подолати страхи і, звичайно ж, багато грають.

На прикладі головних героїв дитина навчиться долати власні страхи, зрозуміє, що з нею відбувається, і легше сприйматиме ситуації, у які потрапляє сама. А завдання батьків — у потрібний момент обговорити з малюком, що він засвоїв із цих казок.

Крім захопливих історій з динамічним сюжетом, у книжках серії «Цікавинки про дорослішання» батьки знайдуть поради про те, як краще реагувати на запитання дитини, як розмовляти з нею про страхи і як розвинути потрібні навички. Наприклад, якщо ваш малюк боїться води — не варто сильно перейматися, цей страх досить поширений серед дітей різного віку. Щоб легше подолати його, перетворіть водні процедури на веселу гру — пошукайте мушлі та камінці на березі, збудуйте замок із піску тощо. Під час гри дитина буде контактувати з водою і поступово звикне до неї.

За допомогою книжок цієї серії батьки зможуть:

• розповісти дитині, як правильно сортувати сміття і навіщо це взагалі потрібно;

• підготувати дитину до зміни молочних зубів, щоб цей процес не викликав страху;

• показати на прикладі героїв книжки, чому важливо вчасно лягати спати і як заспокоїтися, якщо спати зовсім не хочеться;

• допомогти малюкові подружитися з водною стихією.

З героями книжок «Цікавинки про дорослішання» дорослішати зовсім не страшно!

Редакторка ВГ «МАГ»

Толмачова Анастасія

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: