Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Як перевірити знання дошкільника? Тестова методика повторення та перевірки вивченого.
13.08.2018
Що почитати?
Усім батькам хочется, аби їхня дитина знала все на світі. Всебічно розвиваючи малечу, час від часу потрібно систематизувати набуті знання. І якщо для школярів існує багато зошитів для перевірки знань на кожен клас,  то як перевірити знання дошкільників? 
У різному віці у дошкільників й рівень пізнавальної діяльності різний. 
 
 
«АРТ» врахував потребу перевірки знань та  створив перші в Україні «Тести з наліпками» під брендом «Навчалочка». І звісно ж, з урахуванням програм розвитку дошкільників.  
Книги серії поділені на вікові групи: 2-3 роки, 3-4 роки, 4-5 років та 5-6 років. Вони мають зручний формат, тому сторінку легко охопити зором. А ще їх дуже зручно брати з собою навіть на відпочинок! Усі завдання поділені на блоки. Кожен кольоровий блок – певна тема.  Можна гортати сторінки з потрібної теми, а можна запропонувати малечі обрати тест самостійно. Усі тести – у вигляді малюнків. А головною фішкою збірників є те, що правильну відповідь дитина позначатиме наліпкою.
 

Автор проекту та методичний редактор Світлана Моісеєнко ділиться лайфхаком: «дітки обожнюють наліпки та картинки! Тож якщо ви хочете заохотити своїх розумників до навчання, зробіть його цікавим для них. Поєднайте те, що їм подобається із тим, що необхідно виконати». 
Під брендом «Навчалочка» також вийшли «Збірники розвивальних завдань» із таким самим віковим поділом. Спочатку можна плідно позайматися за ними, а потім – виконувати тести та перевіряти, як дитина все засвоїла. 
Приємних вам занять!
маркетолог ТМ "АРТ"
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: