Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Як розказати дітям про природу: книги зіркових авторів
23.05.2018
Що почитати?
Розказувати дітям про природу не складно: ось листочок, ось деревце, у ньому живе руда білочка. Але як розповісти про природу так, щоб виховати любов та почуття турботи? Саме для цього видавництво “Ранок” разом із Потапом, Педаном та Горбуновим створили фаново-пізнавальні книги про тварин “Зірки PRO”.
 
Зірки PRO” — це книги про те, наскільки різноманітна і прекрасна природа нас оточує та як важливо піклуватися про її збереження. Вона допоможе зрозуміти дитині, як побудований світ тварин та чому дружба з природою так необхідна людям. До того ж, 10% від передпродажів перераховується на захист навколишнього середовища. Також до всіх книг додаються смішні стікери з порадами, як можна допомогти природі прямо зараз. 
 

 
Книга Олексія Потапенка “Пан Їжак” познайомить читача з різними фактами про життя цих тваринок, наприклад, про те, що їжаки у захваті від запаху парфумів, не мають власних домівок та зовсім не носять з собою яблука на колючках, хоча саме так їх зображують у книжках. Українська художниця Олена Мельникова відійшла від традицій та намалювала їжачка у крутому хіпстерскому вбранні.
 
  
 
Актор Олексій Горбунов розкаже дітям про те, які насправді круті вовки. Ці пухнастики мають дуже розвинену міміку і за позою вовка та положенням хвоста можна зрозуміти його настрій. А ще вони можуть розвивати швидкість до 65 кілометрів на годину та стрибати на 5 метрів. Головний вовк книги має чудове почуття гумору, потяг до самоіронії та шляхетний вигляд, який подарував йому художник А. Санін.
 
  
 
Як любитель серфінгу Олександр Педан не дарма вирішив обрати головним героєм своєї книги дельфіна. Адже ці гарнюні не лише найрозумніші тварини на землі, а й ті ще любителі посерфити на хвилях. Це їхнє улюблене заняття. А ще, коли дельфіни закохуються, то дарують своїм коханим подарунки, наприклад, букети водоростей.
 
  
Наприкінці кожної книги автори додали must read та must watch-листи, в яких зібрали фільми та книги про їжаків, вовків та дельфінів. Тож дитина зможе продовжити дослідження живої природи, а батькам якийсь час не потрібно буде шукати нових мультиків та казок на ніч.
 
Пан Дельфін Олександра Педана дуже схожий на свого книжкового татка. Читаючи книгу, навіть чуєш голос самого ведучого. До речі, на Книжковому Арсеналі саме так і буде, адже 31 травня о 13:00 на Видавничому майданчику відбудеться презентація-читання книги “Пан Дельфін” від Олександра Педана.
 
Юлія Янулевич, 
SMM менеджерка видавництва "Ранок"
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: