Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Як стати зіркою YouTube? Досвідом діляться #дівчата-влогерки!
23.09.2020
Що почитати?
Чи можливо пройти шлях від невдахи до зірки YouTube? Сто відсотків! І це доводить серія «Дівчата-влогерки». Серія складається з двох книжок і розповідає історію звичайних дівчат, які створили успішний YouTube-канал! 
А починалося все так…
 
Родина Люсі щойно переїхала зі Штатів до Англії. На неї чекають нові школа, вчителі й однокласники. Дівчина дуже хвилюється, чи добре сприймуть її, чи вдасться знайти друзів. Адже вільно спілкуватися Люсі заважає заїкання...  
Та якби ж це була єдина проблема! Першого ж дня вона осоромилася перед усіма, і — який жах! ─ це записали на відео й виклали в YouTube. 
 

І як ви думаєте, що порадила дівчині її найкраща подруга зі Штатів? Почати знімати власний влог!
Люсі обурена: нізащо, вона вже й так місцева «зірка»! З неї насміхаються майже всі й насамперед — головна задирака школи, дівчина модельної зовнішності Дакота. У неї ідеальний стан шкіри, волосся, і вона завжди впевнена у собі. Чого, на жаль, не скажеш про Люсі…
 
Однак, добре поміркувавши, дівчина розуміє, що гірше вже не буде, і починає знімати коротенькі відео, де розповідає про своє життя. Першими Люсі підтримали її нові однокласниці — Герміона та Еббі. Вони всіляко допомагали їй вигадувати й втілювати в життя контент, який би зацікавив користувачів YouTube.
 

І ─ просто шок! ─ кількість підписників стрімко зростає, коментарів залишають усе більше й більше, а Люсі вже не соромиться. Їй навіть пропонують одну з головних ролей у шкільній виставі «Бріолін», в якій поряд із нею гратиме впевнена у собі красуня Дакота. Тож Люсі розуміє: в неї є всі дані, щоб утерти носа «королеві» школи й показати справжню акторську майстерність. 
 
Ба більше — разом із подругами вона вирішує створити спільний канал, щоб знімати втричі більше крутих відео! Але, здається, хлопець, який дуже подобається Люсі, не в захваті від тих, хто марнує час в інтернеті. І до того ж йому пише любовні повідомлення якась Анна… Чим усе закінчиться? Читайте уже зараз у книгах серії «Дівчата-влогерки».
 

Для кого серія?
 
Серія «Дівчата-влогерки» сподобається кожному, хто:
   - любить історії про справжню дружбу та перше кохання;
   - дивиться відео на YouTube або слідкує за блогерами в соцмережах;
   - планує вести власні влоги й не знає, як подолати сором’язливість;
   - має почуття гумору.
 
Про авторку
 
Емма Мосс обожнює книги, кішок та YouTube. Отримавши ступінь магістра з англійської літератури, Емма розпочала свою редакторську й письменницьку кар’єру в дитячому видавництві, а пізніше сама співпрацювала з блогерами Британії. Зараз вона передусім відома як авторка популярної серії «Дівчата-влогерки».
 

Дещо наостанок…
 
У кожній книзі серії — безліч кумедних ілюстрацій, а деякі розвороти нагадують інтерфейс каналу на YouTube. Наприкінці ви знайдете список порад, як вести власні влоги. Мегацікаво і корисно водночас!
 
Вікторія Білан
Редакторка ВГ "Читайка"

 
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: