Альбоми із шаблонами

Для того, щоб розвивати творчі здібності та художній талант у дітей, батькам, вчителям і самим учням знадобиться високоякісна друкована продукція, що стосується цієї теми. Зручно, що альбоми з шаблонами складаються із двох частин. З першої частини дитина дізнається теорію, познайомитися з основними термінами у мистецтві та художніми роботами. Друга частина містить практикум, завдяки якому дитина розвине навики та зможе проявити власні таланти у конструюванні, макетуванні, аплікації, ліпленні тощо.

Які альбоми з шаблонами пропонує видавництво «Ранок» у цьому розділі?

Видавництво «Літера» пропонує чудову серію альбомів-посібників, яка була розроблена за принципами Нової української школи. Посібники містять завдання до інтегрованого курсу «Я досліджую світ», який включає програмний матеріал технологічної освіти сфери за новим Державним стандартом початкової освіти, затвердженим МОН України. Альбоми-посібники містять завдання за віком, схеми виконання та зразки готових виробів.

Видавництво «Ранок» пропонує математичні матеріали для організації навчальних досліджень по НУШ. Міні-кейси містять схеми, таблиці, шаблони, набірне полотно, тренажери та різні набори. Яскраві малюнки захоплять дітей.

«Умілі ручки» від видавництва «Ранок» створено відповідно до нового Держстандарту початкової освіти та типових освітніх програм. Цей альбом-посібник містить творчі завдання, зразки готових виробів, схеми для виконання. Також «Ранок» пропонує альбом із шаблонами «Вчусь все робити сам» це цілий набір творчих завдань, зразки готових виробів, схеми, малюнки за правилами безпечної роботи з інструментами, а також вірші та загадки. За QR-кодом можна отримати доступ до шаблонів для виготовлення через додаток.

Любителі 3D-конструювання обов'язково оцінять макети з паперу для виготовлення архітектурних пам'яток країн світу.

Видавництво «Ранок» пропонує демонстраційний матеріал «Народознавство. Творча майстерня народних митців». Даний посібник містить 16 кольорових карток із зображеннями виробів народних ремесел та художніх промислів з інформаційними супроводжуючими матеріалами, які розміщені на звороті кожної картки. Це дозволить вчителям проводити більш цікаві та поглиблені уроки на тему ремесел, з розповідями про їхню історію та сучасний стан в Україні та в цілому світі. З цієї серії також можна обрати 16 карток з інформаційним описом «Скарби українського мистецтва».

Видавництво «Основа» представляє Банк моїх досягнень. Портфоліо». Портфоліо учня є одним із сучасних способів його оцінювання. Цей зошит допоможе зібрати досягнення учня, записати та «увічнити» його успіхи, пройти вправи, вирішити цікаві завдання та пройти опитувальники.

Справжнім мандрівникам та знавцям культури, звичаїв та традицій різних народів світу сподобаються «Творчий атлас» від видавництва «Ранок». Разом із виданням діти отримають об'ємну інформацію про навколишній світ та здійснять віртуальну подорож різними країнами. Видання розроблено згідно з принципами НУШ та має використовуватись під час вивчення курсу «Я у світі».

Чому варто зупинитись на ranok.com.ua?

Усі альбоми з шаблонами з цього розділу легко демонструють використання науково-практичних знань на практиці і в житті. Високоякісна друкована продукція з інформацією про мистецтво, народні ремесла та художні промисли знадобиться учням, вчителям, методистам, батькам та особам, які цікавляться даною темою. Посібники можуть бути використані учнями як на уроках, так і у вільний від уроків час. Широкий асортимент друкованої продукції порадує вимогливих покупців. Пропонуємо покупцям стежити за акціями, новинками та пропозиціями.