Картонки-казки

Читання – дуже цікавий, творчий та багатогранний процес. Єдине, батьки не завжди знають як зацікавити дитину до такого роду заняття та з якого віку починати це робити.

Варто знати, що прищеплювати любов до книги потрібно і легше з дитинства (з перших місяців життя). Важливо також правильно підійти до вибору перших книг: вони повинні відповідати віку, мати невеликий обсяг тексту та яскраві ілюстрації, на яких зображено 1-2 персонажі. Цікавим рішенням можуть бути книги з рухомими деталями.

Найкращий спосіб закликати до читання – бути прикладом. Якщо Ви отримуєте задоволення від книги, дитина неодмінно зацікавиться нею також. Читайте дитині в голос та обговорюйте з нею, що зображено на картинках. По можливості, обирайте з дитиною ті книги, які вона пропонує придбати й почитати, а далі уявляйте, фантазуйте та створюйте разом свою історію.

 
Що представлено в категорії «картонки-казки» на сайті ranok.com.ua?

Казки та невеликі повчальні історії можна починати читати дітям уже з півторарічного віку. Вважається, що казка – найкращий інструмент у вихованні дитини, завдяки накопиченню мудрості минулих поколінь.

Напевно, немає на світі людини, яка б жодного разу не читала казки та не любила б їх. Казка навчає дитину що таке добро і зло, чесніть та справедливість, про цінність праці та повагу до неї, закликає вірити у дива та формує любов до прекрасного, вчить бути доброю, щирою, чесною людиною.

У розділі «картонки-казки» ми підібрали для вашої дитини найбільш популярні казки з яскравими малюнками, цікавими сюжетами та повчальним змістом. Це усім відомі «Колобок», «Ріпка», «Теремок», «Попелюшка», «Кіт у чоботях» та багато інших. Такі книги обов'язково позитивно вплинуть на виховання та світогляд вашої дитини.

У цьому розділі представлено також серію книжок «Мої перші казки», що містять короткі розповіді про улюблених героїв із мультфільмів. Особливою популярність користується серія історій «Щенячий патруль» – захопливі оповідки про маленьких усім відомих героїв, що завжди прийдуть на допомогу.

У чому перевага книг із картону? Це легкі, невеликі за розміром книги з яскравими ілюстраціями, які не займуть багато місця у ваші сумочці, тому їх можна взяти з собою на прогулянку або у подорож. Завдяки безпечному та якісному картону, з якого зроблені книги представлені у цьому розділі, маленьким дослідникам, що перед читанням неодмінно захочуть «спробувати книгу на смак», буде важко їх порвати та пошкодити.

Замовити «книгу-картонку» в інтернет-магазині «Ранок» – легко та доступно

На сайті ranok.com.ua представлена велика кількість народних та сучасних казок для найменших. До уваги читачів книги у представлені двома мовами. Кожне видання супроводжується описом, що допомагає знайти саме те, що ви шукаєте. Всі замовлення приймаються та надсилаються максимально швидко.

Отримуйте лише позитивні емоції від покупок на сайті інтернет-магазину «Ранок» та проводьте вільний час із дітьми з користю та задоволенням.