Науково-популярна

До науково-популярної літератури відносяться книги про різні напрями науки, цікаві факти, дослідження, досягнення, видатних учених, які призначені для широкої аудиторії читачів.

Особливість науково-популярних книг, у першу чергу, полягає в тому, що вони написані простою мовою, а всі складні наукові поняття та теорії представлені у вигляді наочних та зрозумілих прикладів. Така література призначена як для фахівців у певних областях, так і для читачів, які цікавляться наукою і бажають розширити свій кругозір.

 

Асортимент науково-популярних книг

У нашому інтернет-магазині Ранок представлений широкий вибір науково-популярної літератури, що охоплює такі галузі як:

- історія: "А потім прийшов Цезар..." Алекса Хавра, книги відомого британського письменника та історика Ієна Мортімера.

- світова політика, економіка: «Влада та насолода» Андрія Маклакова, «Нові зізнання економічного вбивці» Джона Перкінса та всесвітньо відома книга американського політолога Збігнєва Бжезінського «Велика шахівниця».

- інформаційні технології та кіберпростір: «Злочини майбутнього» Марка Гудмена, «Культ мертвої корови» Джозефа Менна.

- генетика, еволюція, біологія та нейробіологія: «Дивачка, що закохалася в мозок» Біллі Фіцпатріка, «Воля та самоконтроль» Ірини Якутенко, «Від атомів до дерева» Сергія Ястребова, «Душа восьминога» Сай Монтгомері.

- фізика, хімія: «Чотири закони, що рухають Всесвіт» Пітера Еткінса, «Ложка, що зникає» Сема Кіна, а також книги відомого письменника та фізика-теоретика Шона Керролла «Велика картина», «Частинка на краю всесвіту».

- космос: легендарні бестселери про польоти до космічного простору видатного канадського астронавта Кріса Гедфілда, «Космічні мільярдери: Ілон Маск, Джефф Безос та нові космічні перегони» Тіма Фернгольця.

- мистецтво: «Коротка книжка про мистецтво» Дани Арнольд, «Авангардне мистецтво в Україні» Мирослава Шкандрія.

- психологія, сексологія: Ерік Грейтенс «Стійкість. Тяжко виборена мудрість для ліпшого життя», Анна Солтер «Хижаки», Мері Роуч «Злюб. Як парувалися наука та секс».

- біографії та історії успіху видатних особистостей.

 

Купити науково-популярну літературу в інтернет-магазині Ранок

На нашому сайті ranok.com.ua представлена ​​високоякісна науково-популярна література для дорослих та дітей за вигідними цінами. Це книги, які дозволяють читачеві зануритися в дивовижний світ науки, по-новому поглянути на звичайні речі, замислитися над будовою світу та зробити свої висновки. Ми пропонуємо швидку доставку, знижки та зручну систему оплати, в тому числі картою Є-підтримка. Приємних покупок!