Підручники

Сучасні підручники: новий підхід у навчанні

Навчання у середній та старшій школах – виклик для сучасного школяра. Саме в цей час він визначає своє майбутнє. І завдання школи полягає не тільки в необхідності давати знання, а й дарувати учням насолоду від самого процесу. Просунуті викладачі для досягнення цілей використовують різноманітні сучасні матеріали, також впроваджують цікаві творчі уроки, використовують інноваційні техніки викладання та методики. І навіть такі традиційні інструменти навчання як підручники у сучасній школі мають новий вигляд та зміст.

В інтернет-магазині "Ранок" представлений найширший асортимент підручників для всіх класів. У будь-який момент ви можете замовити підручники з різних дисциплін – хімія, іноземна мова, алгебра, українська мова та література – ​​на сайті ranok.com.ua. Зручна система фільтрації при виборі необхідних видань дозволяє суттєво заощаджувати час, а постійні знижки та акції оберігають ваші кошти від непродуманих витрат.

Особливості нинішніх підручників для середньої та старшої шкіл

Звісно ж, у сучасній школі висуваються особливі умови для викладання. І забезпечити якісний процес можуть підручники, написані викладачами, які розуміють, як зацікавити та утримати увагу будь-якого учня.

В наш час потоки інформації збільшуються у геометричній прогресії. Тому серйозним викликом перед всією системою освіти стала наявність оновленого дидактичного матеріалу з можливістю постійного доопрацювання підручників.

Крім того, підручник сам по собі перестав бути простим набором знань. Сьогоднішній зразок для старшої та середньої шкіл сприяє розвитку мислення учня, розвиває компетентність у тій чи іншій сфері. Він сформований у вигляді відкритої системи, що спонукає школяра спрямовувати свої пізнавальні здібності зовні. Тобто матеріал подано так, що школяр під час навчання «виходить» за межі підручника.

В інтернет-магазині «Ранок» зібрано найкращі підручники та видання, які відповідають рекомендаціям Міністерства освіти та науки України:

  • орієнтовані на вікові особливості,
  • несуть пізнавальну функцію,
  • змістовно подають навчальний матеріал,
  • всі теми структуровані,
  • мають виховний потенціал,
  • деякі містять завдання самоперевірки.

Чому клієнти обирають "Ранок"

Наше видавництво давно напрацювало постійну клієнтську базу, до нас постійно звертають батьки та учні, які оцінили всі переваги співпраці з нами.

Ми стежимо за новинками, які виходять на літературному ринку, постійно оновлюємо асортимент видань, особливо ретельно аналізуємо навчальну літературу, призначену для середніх та старших класів – вік, коли інтереси дитини стають більш певними та закріплюються через навчальні та виховні процеси.

Асортимент літератури інтернет-магазину «Ранок» забезпечує навчальний процес необхідними підручниками з усіх дисциплін та для будь-якого класу школи, що дозволяє вибрати потрібну в одному місці та з докладним описом кожного видання.

Ми працюємо з великими логістичними компаніями України та інших країн, тому вибрані підручники від моменту замовлення на сайті ranok.com.ua до отримання мають стислі терміни. На території України доставка здійснюється Новою поштою, Укрпоштою та кур'єром безпосередньо за вказаною адресою.

Ми цінуємо кожного клієнта, тому розробили цілу систему знижок для тих, хто є нашим постійним клієнтом. На нових покупців також чекають приємні сюрпризи у вигляді акцій та маленьких подарунків.