Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Блог чи життя?

Блог чи життя?
  • Можлива доставка за кордон

Блог чи життя?

200,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Ч901824У
  • ISBN: 9786170964120
  • Вага: 0.30
  • Формат, мм: 130х200
  • Кількість сторінок: 208
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 12-16
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Видання надруковано за кошти гранту інституційної підтримки.
П’ятнадцятирічна дівчина Лея Мюллер мешкає у провінційному містечку Франції. Вона захоплюється високою модою і створює власний модний блоґ… Але своє життя Лея вважає надто нудним і непривабливим, тож вона «позичає» зіркове життя однієї модної блоґерки і дописує під ніком Шайна. Модні покази, відомі бренди, захопливі подорожі, вишуканий одяг — мрія, а не життя.
Переклад з франц. О. І. Гайдабура.

Читати повністю
Відгуки покупців
user qwertyz0l
23.07.2022
Лучшая книга которую я когда либо читала!!! Интересная и увлекательная? Надеюсь найти что-то похожее??
user @_andromeda_f
14.06.2022
Що я взагалі тут роблю, в інстаграмі?! ⠀ Впевнена, що рано чи пізно цим запитанням задавались усі. Одні втікають сюди від свого справжнього життя, а інші навпаки - приходять ним поділитись. ⠀ П'ятнадцятирічна Лея обожнює моду, проте її захоплення ніхто не розділяє. Подруг більше цікавить спорт, а всю увагу батьків займає її молодша сестричка-істеричка Лів - королева драми та усіх мильних домашніх опер? ⠀ Проте Лея знаходить геніальний вихід, щоб бути якомога поближче до моди і всього, що з нею пов'язано. Ця юна леді створює фіктивний профіль в інстаграмі і вже за декілька місяців її аудиторія налічує 12тис.підписників, а ти знову задаєшся запитанням: " що я тут роблю роками?"?‍♀️ ⠀ Це не просто профіль, а блог неймовірно-красивої двадцяти дворічної моделі Шайни, у якої є всі шанси згодом прогриміти на весь світ. Проблема лише у тому, що світлини цієї красуні-моделі крадені, але як виявилось, підписникам можна згодувати будь-що, головне вміти подати все під смачним соусом. Короче, вчитись мені ще і вчитись, у молодого покоління, як правильно вести профіль? ⠀ І все би нічого, якби брехня не почала тріскати по швах. Спершу у Шайну (видумана особу) закохується і починає з нею переписку хлопець, у якого в реальності закохана Лея - наша єдина і неповторна героїня? ⠀ Але цього замало для глобальних проблем, аж раптом якийсь там відомий дизайнер запрошує Шайну, якої не існує, на свій показ мод, який відбудеться в Парижі?Проте існує Лея і цього шансу вона не втратить. І знову ж таки скажу вам, що безстрашна молодь тепер пішла? ⠀ Книга читається дуже легко і швидко. На щастя, ніхто з персонажів не бісить, лише трішки сестричка-істеричка, але мені не звикати, бо в мене молодша племінниця її вилита копія? Дуже сподобалось мені почуття гумору головної героїні. Хочеться порадити книгу всім дівчатам віком до 16 років, бо вона їм точно сподобається. Але будемо чесними, мені давно вже не 16 років, а історія все таки припала до душі і так хочеться продовження? ⠀ Оцінка 4/5
user @bookt.life
14.06.2022
«Не знаю, яким буде моє майбутнє чи майбутнє Лів, але я вже знаю, що родина завжди буде на першому місці...» 22-річна модна блогерка Шайна в житті-15-річна школярка Лея... Дівчина соромиться своєї родини та звикла постійно брехати у своєму блозі?️. Але одного разу на її сторінку приходить запрошення на показ ?. Чи змінить цей випадок її життя??? Враження від книги: Мені дуже сподобалася манера написання. Авторка чудово змалювала переживання Леї. Історія легка і швидко читається.? Тому: Обкладинка: 10/10? Історія:10/10?
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер