Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Червона Шийка

Червона Шийка
Червона Шийка
Червона Шийка
Червона Шийка
Червона Шийка
Червона Шийка
Червона Шийка
Червона Шийка
Акція -20%
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Червона Шийка

250,00 грн
200,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: S688004У
  • ISBN: 9786170929068
  • Вага: 0.72
  • Формат, мм: 240х320
  • Кількість сторінок: 48
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 3-8
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Оповідання Е. Сетона-Томпсона "Червона шийка" сповнене чуттєвості, любові й розуміння всього живого. Автор описує життя двох поколінь куріпок. У центрі розповіді - Червона Шийка, сильний і турботливий батько родини птахів, яскравий представник свого роду. Надзвичайно зворушливі, глибокі та трендові ілюстрації Олексія Черепанова й відмінний переклад Надії Мирошниченко роблять книжку чудовим подарунком.

Читати повністю
Відгуки покупців
user Христина
29.03.2024
Чудова книга. Обов'язково треба прочитати дитині!
user @Lerasbooks
17.05.2023
Розповіді мисливців про природу, ліси, їх мешканців, життя й звички тварин і птахів подобаються мені з дитинства.🌲🌳🐗 Тонкощі і особливості поведінки диких звірів захоплюють і вражають. Таке не можна вигадати письменнику-фантасту. Це можна лише спостерігати день у день, знаходячись безпосередньо у природньому середовищі. Разом із Ернестом Сетон-Томпсоном ми поринаємо у гущину канадського лісу і спостерігаємо за життям аж двох поколінь маленьких непомітних пташок - куріпок. Їх існування складне і сповнене небезпеки. Природні вороги - лиси, сови, ласки, важкі природні і погодні умови - холод, заморозки, глибокий сніг, змушують маленьких створіннячок бути винахідливими і пристосовуватися до складного навколишнього світу.🐾 ✔ Та не можна обдурити лише мисливця, особливо браконьєра, який не дотримується правил полювання. Красень півень-куріпка Червона Шийка, найгарніший і найяскравіший представник свого роду, покладає усі сили і винахідливість задля виживання своєї родини. Не можна не захоплюватися його сміливістю і відвагою. Я вважаю, що це один з найкращих описів природи і життя лісу. І таку книгу варто читати дітям. Щасти вам!
user Елена
05.05.2020
Книга понравилась. Большой формат, красивые иллюстрации, плотные листы, интересная история. Отдельное спасибо издательству за оперативную доставку.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги