Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Домовичок Кузька

Домовичок Кузька

Домовичок Кузька

Знятий з виробництва
  • Код виробника: Ч179014У
  • ISBN: 978-617-09-2180-2
  • Вага: 0.32
  • Формат, мм: 170х215
  • Кількість сторінок: 160
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 5-10
  • Обкладинка: Тверда
Анотація
Чи знаєте ви, що у вашому будинку живе казка? Так-так, саме у вашій квартирі! «Де?»,— спитаєте ви. Та просто під віником, або в холодильнику, або на деку в духовці чи в коробці з дитячими іграшками... Не вірите? То, може, ви навіть не знаєте, що таке балабушки? Може, ви навіть не здогадуєтесь, що є хатинка для поганого настрою і хатинка для гарного настрою? Це негайно треба виправити! І допоможе вам у цьому домовичок Кузька, якого у своєму будинку колись підгледіла письменниця Тетяна Александрова. Адже хто-хто, а він напевне знає, що таке казка і де її шукати. А ще він знає... Та що казати? Краще прочитайте цю книжку, і ви самі впевнитесь, що казка поруч! Для дітей молодшого та середнього шкільного віку.
Читати повністю
Зміст книги
Частина перша. Кузька в новому домі Під віником хтось був Лазенька Балабушки Жердила кликати не треба Ображений літачок Горобина мова То тепло, то холодно Ой, горе ж мені, горе! Хто такий Кузька? Частина друга. Кузька в лісі У маленькому сільці великому лісі Дощ у лісі Барліг Гості Бездомний домовик Осіннє свято Поганки на галявці Частина третя. Кузька в Баби Яги Хатинка для поганого настрою Хатинка для гарного настрою Зима за день видасться Домовик-дармоїд Узимку в баби Яги Бабунчик-ягунчик Скринька Втеча Мари болотні Захід сонця Дядько Водяник Ведмідь і Лисиця Весняне свято Найкраща хатка Наталка й Кузька
Читати повністю
Відгуки покупців
user Ирина
16.01.2017
Спасибо автору и художнику за качественную, увлекательную книгу. Детям 9 и 7 лет, слушали и читали книгу с огромным интересом! Даже мама, когда дети были в школе, сама читала эту книгу. Спасибо. Хотим ещё новенького!!!!
user Анна Червинская
08.10.2016
Перевод на украинский язык потрясающий! Вся семья получила удовольствие от совместного чтения такой всеми любимой книги! Только самые высокие оценки - автору конечно же, переводчику и издательству, за качественную книгу, которую не стыдно присоединить к семейной библиотеке!
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги