Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Економіка 11 кл Розробки уроків. Профільний рівень

Економіка 11 кл  Розробки уроків. Профільний рівень

Економіка 11 кл Розробки уроків. Профільний рівень

Знятий з виробництва
  • Код виробника: Г14774У
  • ISBN: 978-617-540-470-6
  • Вага: 0.34
  • Формат, мм: 145х215
  • Кількість сторінок: 464
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: М'яка
  • Клас: 11
Анотація
Посібник (автори Махамат С.В., Антонесьян М.Е., Константиновна Г.І.) складено відповідно до чинної програми із курсу «Економіка» (профільний рівень), затвердженої Міністерством освіти і науки України У посібнику наведено методичні рекомендації щодо вивчення економіки, методичні розробки та конспекти занять, основні формули, графіки, приклади розв’язання задач, цікаву додаткову інформацію тощо. Крім того, у посібнику наведено весь необхідний матеріал для підготовки та проведення уроків узагальнень.
Для вчителів економіки, викладачів, студентів вищих навчальних закладів та всіх, хто цікавиться економікою.
Пропонований посібник має за мету ознайомити з курсом 11 класу програми «Економіка» профільного рівня. Посібник містить методичні рекомендації до поурочного планування, розробки уроків, варіанти уроків узагальнення, які кожний вчитель може використати творчо. Пропонуються різні види навчальної співпраці на уроках, як традиційні, так й інтерактивні.
Більшість уроків за типом — комбіновані. На цих уроках центральне місце відводиться вивченню нового матеріалу, його осмисленню, запам’ятовуванню, узагальненню та систематизації. Також учні повторюють раніше вивчений матеріал, відпрацьовують отримані вміння, набувають певних навичок. Велика роль приділяється формуванню вмінь розв’язання типових задач та побудови графіків.

Ви можете замовити електронну версію у захищеному форматі PDF. Для цього натисніть на "Придбати електронну версію".
Читати повністю
Відгуки покупців
user Марія
03.07.2018
Книга прийшла в брудних плямах, ніби її чимось гидким обляпали. Мабуть щоб задобрити, на додаток прислали глянцеву книгу про історичну статистику Олімпіади, яку я не замовляла і яка мені ну аж ніяк не потрібна. До того ж якість паперу дуже низька. Замовлення було з доставкою близько 100 грн, тому я не стала возитися з відсилкою назад і заплатила гроші Нашій Пошті. Але купувати в Ранок більше ніколи нічого не буду.
admin Адмін
04.07.2018
Добрий день. Якщо Ви отримали бракований або пошкоджений товар Ви можете його повернути. З умовами повернення й обміну товару можно ознайомитися за посиланням https://www.ranok.com.ua/help-povernennya-y-obmin-tovariv-6.html. Книгу про Олімпійські ігри Ви отримали як подарунок, бо зробили замовлення під час дії акції.
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*