Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Електронний тренажер. Кроки до успіху. Вивчаю словникові слова. 1 клас

Електронний тренажер. Кроки до успіху. Вивчаю словникові слова. 1 клас

Електронний тренажер. Кроки до успіху. Вивчаю словникові слова. 1 клас

Знятий з виробництва
  • Код виробника: ЕТ10
  • Вага: 0.06
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Коробка
  • Клас: 1
Анотація
Електронний тренажер містить різні види вправ для вивчення словникових слів, значення, вимову і написання яких учні повинні засвоїти за період навчання у першому класі.
Словникові слова є одними з труднощів, з якими стикаються учні в початковій школі. Адже правил для написання словникових слів не існує. Перевірити їх спорідненими словами неможливо. А пам’ять дитини часто недостатньо пристосована до «простого запам’ятовування». Як допомогти учневі? Саме для цього створено пропонований тренажер. Наведені завдання мають навчальний та розвивальний характер і допоможуть учням легко запам’ятати словникові слова, передбачені розділом «Правопис». На диску подано цікаві ігрові завдання: «Склади слово за першими буквами назв предметів», «Склади слово з букв», «Встав голосні букви»,«Обери букву», «Розподіли слова по групах», «Визнач наголос», «Знайди слова з помилками».
Візуалізація завдань, оригінальна система заохочень, можливість контролювати й перевіряти засвоєний матеріал роблять заняття високорезультативними. Легка музика та звуковий супровід перетворять навчання на цікаву гру. Тренажер розроблено з урахуванням вікових особливостей дітей 6–9 років з дотриманням санітарних вимог до роботи на комп’ютері.
Можна використовувати як для фронтальної і групової роботи на уроках під час вивчення словникових слів, так і вдома.
Тренажер допоможе:
учителеві - провести цікаві уроки з використанням сучасних мультимедійних технологій; створити умови для формування в учнів навичок самосвідомості і самоконтролю, розвитку довільної уваги; сприяти формуванню в учнів навичок грамотного письма; забезпечити індивідуальний підхід у навчанні; підвищити рівень мотивації й активізації діяльності дітей в урочний та позаурочний час, а також отримати надійного помічника у здійсненні контролю знань і вміньучнів;
учневі - корисно провести час за комп’ютером, легко, із задоволенням запам’ятати правопис вивчених слів; сформувати навички самоконтролю, вміння самостійно перевіряти виконання завдання;
батькам - удома, без зайвих зусиль, організувати додатковий тренінг дитини на комп’ютері, допомогти запам’ятати або перевірити засвоєння правопису вивчених слів.
Системні вимоги:
Операційні системи Microsoft® Windows® XP, Windows Vista®, Windows 7 або Windows 8 (Classic і Modern)
Процесор стандартної архітектури з тактовою частотою не менше ніж 2,33 ГГц або процесор Intel® Atom™ з тактовою частотою не менше ніж 1,6 ГГц для нетбуків, операційна пам’ять > 512 Мб, відеопам’ять > 128 Мб.
Обов’язкова наявність програми Adobe Flash Player
Читати повністю
Зміст книги
Словникові слова в малюнках
Склади слово за малюнками
Склади слово з букв
Перестав букви на свої місця
Встав голосні букви
Обери букву
Розподіли слова по групах
Визнач наголос
Знайди слова з помилками
Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*