Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Сіндер. Хроніки Місяця

Сіндер. Хроніки Місяця
Сіндер. Хроніки Місяця
Сіндер. Хроніки Місяця
Сіндер. Хроніки Місяця
Сіндер. Хроніки Місяця
  • Можлива доставка за кордон

Сіндер. Хроніки Місяця

450,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Н902051У
  • ISBN: 9786170971012
  • Вага: 0.63
  • Формат, мм: 155х220
  • Кількість сторінок: 352
  • Рік видання:
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 16-20
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Суперновина! Уявіть собі своєрідний гібрид «Попелюшки», «Термінатора» та «Зоряних Війн». Заінтриговані?.. Уявили?..

Саме такою є наша чергова новинка — «Хроніки Місяця. Сіндер»!

Історія розгортається в місті Нью-Пекін. Смертельна чума косить землян, а з космосу за цим спостерігають безжальні місячани, які готуються завдати удару. Ніхто навіть не здогадується, що доля планети залежить від однієї дівчини. Сіндер, шістнадцятирічна дівчина-кіборг, чи не найкращий механік Нью-Пекіна. Минуле дівчини оповите таємницями… Але доля її зводить із принцом Каєм, і дівчина зненацька опиняється в епіцентрі боротьби за владу. Вона мусить розкрити таємниці власного минулого, щоб захистити майбутнє світу… Під час її нелегкого шляху до врятування світу Сіндер зустрічає тих, хто готовий іти з нею до самого кінця заради того, щоб нарешті запанував мир між Землею та Місяцем.

Читати повністю
Відгуки покупців
user @aleonenko259
30.01.2024
Я дуже люблю ретелінги знайомих з дитинства казок, і Попелюшка - це класична історія про дівчину в біді, де в підсумку її рятує принц і все закінчується весіллям. Але не цього разу. Мені подобається Золу - саркастична, жива, цікава, попри те, що вона кіборг. Кілька разів я навіть плакала або напружено стискала кулаки, спостерігаючи за нею. Книга читається дуже легко, дуже проста, але барвиста мова оповіді. Сюжетна складова інтригує і хочеться дізнатися, що буде далі, хоча все здається доволі очевидним, цікаво дізнатися - як це станеться. Мені подобаються поділи на частини книги зі вставками з оригінальних казок і відсилання до оригіналу. Автору вдалося створити свою унікальну історію, на основі вже знайомої всім Попелюшки. Книжка, звісно, тільки початок серії, тому тут немає логічного кінця. Читаємо далі!
user @bookish_owl_kate
22.01.2024
Перша книга циклу “Хроніки місяця”, до якого я була трохи упереджена. Мене підкупив жанр наукової фантастики, який був вказаний до цієї книги на Goodreads, а потім друзі мені м’яко натякнули, що та наукова фантастика, яку я люблю та наукова фантастика, яка вказана в цій книзі, то трошки різні наукової фантастики🥲 Але зрештою ті самі друзі, все ж вмовили мене прочитати “хоча б першу частину з циклу”. Що ж, це було краще, ніж я очікувала. Я навіть знайшла конспект лекцій з Біофізики гідробіонтів, щоб почитати про біоелектрогенез у риб. 😇 І зрештою наукові обґрунтування у книзі мене влаштували) Є певні питання, але як каже @lana.bujo.books “нагадаю про всяк випадок, це не тверда наукова фантастика)))”😄 І взагалі, я трошки занадто прискіплива до ретелінгу казки (внутрішня душніла, сказала, що порядок, нічого на занадто 😆). Щодо відчуттів, то це непогана кіберпанкова історія, яка зберігає мораль як у старій казці, але в новій обгортці. 🦾 І така обгортка, як на мене, більш сучасна та цікава. Я для такої моралі трохи застара, але у підлітковому віці почитала б з задоволенням таку книгу, замість стандартних казочок про принцес. Тому рекомендую першу книгу циклу)💯 Але драми у фіналі було трошки забагато, як на мій прискіпливо-душнільський смак.😈
user @tanya_good
19.01.2024
Одна з книг, які читаються за вечір. Настільки вона захоплива. Тут переплітається вже знайомий нам сюжет «Попелюшки» з дрібкою кіберпанку й антиутопії. Та попри те, що «Сіндер» – це ретелінг, історія геть не схожа на всесвітньо відому казку. Вона цілком самостійна та автентична. У ній ви зустрінете і дівчину-кіборга, і епідемію, яка вбиває населення Землі, і загрозу війни з жителями Місяця, і робота, що стане вам другом, і злу опікунку, від якої і самій хочеться втекти. А, ну і куди ж без прекрасного принца? Він теж є в «Сіндер». Та як би ви собі не уявляли цей ретелінг, він усе одно вас здивує. Це непересічний світ, який захоплює настільки, що після першої частини береш одразу наступну 😏 в серії, до речі, 4 основні книжки, кожна з яких оповідає історію окремої героїні, але все одно тісно повʼязана з іншими (тому варто читати по порядку).
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Сіндер. Хроніки Місяця
Марісса Маєр
450,00 грн
Скарлет. Хроніки Місяця
Марісса Маєр
450,00 грн
900,00 грн
756,00 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги