Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Маленька принцеса

Маленька принцеса
Маленька принцеса
Маленька принцеса
Маленька принцеса
Маленька принцеса
Маленька принцеса
Маленька принцеса
Акцiя | Електронна книга
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Маленька принцеса

Мова видання:
290,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Ч808001У
  • ISBN: 9786170943972
  • Вага: 0.52
  • Формат, мм: 145х210
  • Кількість сторінок: 320
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 8-10
  • Тип видання: Паперова/електронна книга
130,00 грн
104,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
Доступні формати:
icon
  • Код виробника: Ч1193028У
Анотація

Сара Кру — семирічна дівчинка, яка сприймає світ як доросла людина. Улюблене заняття Сари — читати книжки і складати власні історії. Але жодні вподобання дівчинки не зрівняються з її любов’ю до батька — капітана Кру. Добра і сором’язлива Сара завжди вміла бачити людей наскрізь. Так, вона з першої зустрічі розпізнала в директорці школи, куди її влаштував батько, нещиру і жорстоку жінку. Своє справжнє обличчя директорка розкриває, щойно до школи приносять звістку про смерть батька Сари, яка залишається на неї без жодного пенса.

Читати повністю
Відгуки покупців
user Оксана
22.12.2023
Книгу Френсіс Бернетт ''Маленька принцеса'' я придбала у подарунок на різдвяні свята, але не втрималась від спокуси прочитати. Цей роман,перевірений часом, може нагадати дорослій людині прості життєві істини. Головна героїня роману,доросла не по літам, Сара Кру, вчить ніколи не впадати у відчай, з гідністю сприймати виклики долі. Життя дівчинки в одну мить змінюється докорінно. Раптово помирає люблячий батько,не залишивши їй спадку. Дівчинка перетворюється з багатійки на злидарку. Щоб вижити, вона змушена важко працювати,потерпати від голоду і холоду. Сара має добре серце,сама голодуючи не проходить повз жебраків,віддаючи останнє. Щоб відволіктися від сумної дійсності, вона уявляє себе принцесою. Але справжня принцеса повинна завжди бути доброю,щирою,триматися попри все. В житті не може бути все безхмарно,але все одно не треба зневірюватися,втрачати надію. В житті Сари сталося ще одне чудове перетворення зі злидарки на багатійку. Знайшовся компаньйон батька, який марно розшукував дівчинку понад два роки. Але справжній скарб Сара не втратила: це її добре серце та повага до людей. Дякую видавництву,,Ранок'' за чудову нагоду доторкнутися до класикі світової дитячої літератури.
user Макаренко
14.12.2021
Ця книга - справжня перлина класичної, англійської, дитячої літератури. Хоч Френсіс Бернет написала роман більше 100 років тому, все ж він залишається актуальним й в сучасності. "Маленьку принцесу" залюбки прочитають не тільки діти, але й дорослі. Мені, власне, дуже сподобалось. Читається книга на одному диханні, легко і захоплююче. Це - неймовірно світла книга, яка вчить ніколи не здаватись. Хай там що, а в кінці тунелю завжди буде світло. Завжди треба вірити, що добро переможе зло, справедливість візьме гору. Вчить вірити в диво. Якщо в тебе все гаразд, не забувати про тих, кого спіткало лихо, і робити добро. Створити маленьке диво може кожний. Я під глибоким, позитивним враженням після прочитання. Я думаю, що я з донькою будемо читати і перечитувати "Маленьку принцесу" ще не раз.
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
Приймак чорної Туанетти
Джемісон Сесілія
290,00 грн
Маленька принцеса
Бернетт Френсіс Еліза
290,00 грн
580,00 грн
498,80 грн
Купити комплект
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги