Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Комплект "Дивовижні науки". Про що не розповіли дідручники

Комплект "Дивовижні науки". Про що не розповіли дідручники

Комплект "Дивовижні науки". Про що не розповіли дідручники

Знятий з виробництва
  • Код виробника: КП2328
  • Вага: 0.94
  • Формат, мм: 145х215
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 5-10
  • Обкладинка: Тверда
Анотація
У комплекті:

Дивовижна археологія - у книзі йдеться про надзвичайні археологічні відкриття, про те, як проводилися розкопки античних міст, як було розшифровано письмена і реконструйовано сім чудес світу. З деяких історичних об’єктів уже знята завіса таємничості, інші археологічні пам’ятки ставлять ученим багато загадок. Книга призначена для всіх, кому цікаві екскурсії в історію, до давніх часів.

Дивовижна палеонтологія - cинтезуючи велику кількість відомостей із самих різних галузей науки, автор книги, учений-палеонтолог, створює цілісну картину еволюції біосфери Землі. Книга призначена для всіх, кому цікаво побувати на «науковій кухні», навчитися розуміти механізми розвитку життя й дізнатися, як змінювалася наша планета протягом міліардів років.

Дивовижна механіка - Нурбей Володимирович Гуліа — професор, доктор технічних наук, розповідає у своїй книзі про роботу над створенням ефективного накопичувача енергії — «енергетичної капсули». Енергія транспортних машин, наприклад, не «гасилася» б марно у гальмах, а, проходячи крізь накопичувач енергії, використовувалася б знов і знов; з його допомогою можна б було накопичувати енергію про запас, тобто «переносити» її у часі. Той, хто зможе винайти «енергетичну капсулу», стане всесильним енергетичним «банкіром» людства, дійсним «володарем енергії». Книга захопить навіть тих, хто раніше не цікавився цією проблемою. Призначена для учнів старших класів, студентів, педагогів та всіх тих, хто прагне знати більше.
Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги