Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Комплект дошкільника. 5-6 років. Підготовка до 1 класу

Комплект дошкільника. 5-6 років. Підготовка до 1 класу

Комплект дошкільника. 5-6 років. Підготовка до 1 класу

Знятий з виробництва
  • Код виробника: КП2204
  • Вага: 0.31
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 5-6
Анотація
У комплекті:

Життєві навички. Я збираюся до школи. Іванова Г.Ж. - ваша дитина незабаром піде до школи? Ви хвилюєтесь, намагаєтесь допомогти, розмірковуєте над тим, що потрібно, аби дитині в школі було цікаво. Кожна дитина також хвилюється, тому що попереду багато нового та невідомого. Цей інтерактивний посібник допоможе майбутнім першокласникам й першокласницям ознайомитися зі школою та основними шкільними правилами. Розглядаючи малюнки, виконуючи завдання, обговорюючи запропоновані ситуації разом із дорослим, дитина позбавиться невідомості, яка її хвилювала й малюк із задоволенням буде збиратися до школи.

Рік до школи. Підготовка до школи 5+. Робочий зошит. В’юнник В.О. - робочий зошит містить цікаві завдання для підготовки дитини до школи. Зміст завдань робочого зошита відповідає вимогам чинних програм розвитку, навчання і виховання дітей старшого дошкільного віку. Завдання побудовані за принципом поступових ускладнень, ґрунтуються на набутих знаннях для їх закріплення. Запропоновані тести допоможуть дорослим визначити ступінь готовності дитини до шкільного начання. Робочий зошит є складовою частиною навчально – методичного комплекту «Підготовка дитини до школи» , який вміщує методичний посібник з розробками занять, диск з презентаціями до кожного заняття та робочий зошит для дитини. Комплект орієнтований на широке коло читачів: батьків, вихователів і всіх, хто займається вихованням та розвитком дітей старшого дошкільного віку.

Правила безпечної поведінки на відпочинку. Чала Л.М., Мельниченко К.С. - малюк росте, пізнає світ, але ще не вміє самостійно вирізняти основні небезпечні чинники довкілля, не знає правил безпечної поведінки у навколишньому середовищі. Виконуючи запропоеновані в зошиті цікаві і захоплюючі завдання, діти зможуть усвідомити, що грати можна скрізь і що деякі заборони та правила — не примхи дорослих, а життєва необхідність.
Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*