Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Комплект дошкільника. 5-6 років. Підготовка до 1 класу

Комплект дошкільника. 5-6 років. Підготовка до 1 класу

Комплект дошкільника. 5-6 років. Підготовка до 1 класу

Знятий з виробництва
  • Код виробника: КП2205
  • Вага: 0.27
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 5-6
Анотація
У комплекті:

Я пізнаю світ математики. Робочий зошит. Дикань Н.І. - робочий зошит ”Я пізнаю світ математики ” входить в комплект с посібником "Пізнавальний розвиток старших дошкільників". Зошит призначений для занять з дітьми шостого року життя і створений відповідно до Програми розвитку дітей старшого дошкільного віку «Впевнений старт». Пропоновані завдання допоможуть дитині у доступній, ігровій формі ознайомитися із елементарними математичними уявленнями, закріпити знання про геометричні фігури, склад чисел, підготуватися до розв’язання задач, а також розвити уяву, увагу, пам’ять, мислення та інші розумові операції (аналіз, узагальнення, класифікації, порівняння). Рекомендовано фахівцям, які працюють у навчальних дошкільних закладах, батькам при підготовки дитини до школи.

Впевнений старт. Готуємо руку до письма. Робочий зошит. 5–6 років. Кахаєва Л.Є., Калашникова О.О. - вміщені у робочому зашиті заняття допоможуть підготувати дитину до оволодіння навичками письма. Ігрові завдання сприяють розвитку дрібної моторики пальців і кистей рук, зорового сприйняття, уваги, охайності, вміння діяти за правилами; допоможуть набути навичок виконання графічних завдань. Робочий зошит призначений для занять із дітьми п’яти, шестирічного віку, а також стане в пригоді першокласникам впродовж початкового періоду навчання письма. Займатися за зошитом можна як індивідуально, так і з групою дітей. Матеріали робочого зошита повною мірою відповідають програмі розвитку дітей старшого дошкільного віку "Впевнений старт".

Правила безпечної поведінки на відпочинку. Чала Л.М., Мельниченко К.С. - малюк росте, пізнає світ, але ще не вміє самостійно вирізняти основні небезпечні чинники довкілля, не знає правил безпечної поведінки у навколишньому середовищі. Виконуючи запропоеновані в зошиті цікаві і захоплюючі завдання, діти зможуть усвідомити, що грати можна скрізь і що деякі заборони та правила — не примхи дорослих, а життєва необхідність.
Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*