Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Комплект. Підготовка до школи

Комплект. Підготовка до школи

Комплект. Підготовка до школи

Знятий з виробництва
  • Код виробника: КП2474
  • Вага: 0.71
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 5-7
  • Обкладинка: М'яка
Анотація
У комплекті:

Рік до школи. Підготовка до школи 5+. Робочий зошит
Робочий зошит містить цікаві завдання для підготовки дитини до школи. Зміст завдань робочого зошита відповідає вимогам чинних програм розвитку, навчання і виховання дітей старшого дошкільного віку. Завдання побудовані за принципом поступових ускладнень, ґрунтуються на набутих знаннях для їх закріплення.
Запропоновані тести допоможуть дорослим визначити ступінь готовності дитини до шкільного начання.
Робочий зошит є складовою частиною навчально – методичного комплекту «Підготовка дитини до школи» , який вміщує методичний посібник з розробками занять, диск з презентаціями до кожного заняття та робочий зошит для дитини.
Комплект орієнтований на широке коло читачів: батьків, вихователів і всіх, хто займається вихованням та розвитком дітей старшого дошкільного віку.

Рік до школи. Учимося читати. 5+. Робочий зошит
Робочий зошит містить цікаві ігрові завдання, які допоможуть сформувати в дитини початкові навички читання. Діти старшого дошкільного віку ознайомляться з буквами, навчаться читати склади, складати склади у слова, читати короткі речення.
Робочий зошит є складовою навчально-методичного комплекту «Навчання читання», який вміщує методичний посібник для дорослого з розробками занять, диск із презентаціями до кожного заняття та робочий зошит для дитини.
Комплект орієнтований на широке коло читачів: батьків, вихователів і всіх, хто займається вихованням та розвитком дітей старшого дошкільного віку.

ШКОЛА? ШКОЛА! ШКОЛА... Все, що потрібно знати батькам першокласників
Ця книга призначена для мам і тат, бабусь і дідусів малюків, які підуть до школи, і тих, хто вже став першокласником. Турботливі дорослі знайдуть у книзі відповіді на актуальні питання про підготовку дитини до школи, правильний вибір навчального закладу і педагога, адаптацію до шкільних умов, найбільш характерні труднощі, що виникають на початковому етапі навчання. У книзі також ви знайдете чимало лайфхаків — маленьких і великих секретів, які істотно полегшують навчання й життя дітям і зберігають нерви і сили дорослим.
Для кого книга?
Для батьків дітей 5-7 років, які готуються піти до школи чи вже стали першокласниками.
Чому ця книга?
Дитина незабаром піде у перший клас? Чи можливо вже перетнула поріг навчального закладу? Ця книга допоможе пройти непростий шлях від підготовки до адаптації у школі без стресу та труднощів!
Книга містить 4 розділи:
1. Збираємось до школи! У цьому розділі батьки знайдуть рекомендації: як обрати школу та вчителя; як зрозуміти, чи готова дитина до навчання в школі; віддавати дитину до школи в 6 чи 7 років? + Добірку цікавих ігор та експериментів, для вироблення необхідних умінь і навичок у дитини.
2. Адаптація. І ось початок навчального шляху. Чому у дитини можуть виникнути складнощі у навчанні? Як допомогти дитині їх подолати? Чому у дитини можуть виникнути проблеми в школі? На всі ці питання відповідає другий розділ книги.
3. Лайфхаки. Тут батьки знайдуть прості та зрозумілі поради, що допоможуть скласти режим дня, сформувати самостійність та дисципліну, навчитися робити домашні завдання без стресу. + Вирішити невеличкі неприємності, які можуть трапитися у школі. Також цей розділ містить огляд вікових й ґендерних особливостей дитини, які впливають на її навчання у школі. 4. Виховні моменти без стресу. Найважливіший розділ для батьків. Як не зриватися на крик? Як хвалити і мотивувати дитину? Як знайти межу вимогливості? Та багато інших питань, які турбують батьків першокласників.
Ця книга — це відповіді на УСІ питання стосовно підготовки дитини до школи, адаптації до нових умов, та невеличких труднощів, які трапляються на початковому етапі навчання.

НУШ Життєві навички. Я збираюся до школи
Ваша дитина незабаром піде до школи? Ви хвилюєтесь, намагаєтесь допомогти, розмірковуєте над тим, що потрібно, аби дитині в школі було цікаво. Кожна дитина також хвилюється, тому що попереду багато нового та невідомого. Цей інтерактивний посібник допоможе майбутнім першокласникам й першокласницям ознайомитися зі школою та основними шкільними правилами. Розглядаючи малюнки, виконуючи завдання, обговорюючи запропоновані ситуації разом із дорослим, дитина позбавиться невідомості, яка її хвилювала й малюк із задоволенням буде збиратися до школи.
Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*