Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Комплект. Розвиток емоційного інтелекту. 5–6 років + Мені 5 років

Комплект. Розвиток емоційного інтелекту. 5–6 років + Мені 5 років

Комплект. Розвиток емоційного інтелекту. 5–6 років + Мені 5 років

Знятий з виробництва
  • Код виробника: КП2271
  • Вага: 0.57
  • Мова видання: Українська
Анотація
Розвиток емоційного інтелекту. 5–6 років
Ми починаємо навчати своїх дітей змалку. Читати, писати, лічити... А як щодо вміння дружити, фантазувати, нічого не боятися і вірити у свої сили? Адже ці вміння такі ж важливі, як читання і письмо. І в житті без них ніяк не обійтися.
За допомогою цієї книги дорослі зможуть не лише краще пізнати свого малюка, а й допомогти йому подолати свої страхи, навчитися дружити, розвивати уяву, творчість, навчитися бути упевненим у собі. До цікавих завдань, складених з урахуванням особливостей віку малят, наведені місткі і зрозумілі коментарі для батьків або вихователів.

Мені 5 років
Вашому малюкові виповнилися п’ять років! Період дорослішання від п’яти до шести років є чи не найважливішим у дитинстві дошкільника.
Саме в цей час малюк готується до школи. Він навчається спілкуватися, стає більш самостійним, його пізнавальні процеси значно прискорюються. Тож вам, батькам, дуже важливо знати якнайбільше про психологію дитини цього віку, вміти розв’язувати будь-які проблеми, що можуть виникнути у вас під час виховання малюка.
У книзі «Мені 5 років» дбайливі батьки зможуть знайти відповіді на запитання, які стосуються шостого року життя дитини. Наведені цікаві ігри допоможуть підготувати малюка до школи, розширити його знання про навколишній світ, розвинути творчі здібності.
Ця книга буде цікавою і корисною для всіх, хто так чи інакше пов’язаний з дітьми у своєму житті або професії.
Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*