Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Комплект. Серафіна

Комплект. Серафіна

Комплект. Серафіна

Серія:
Серафіна
Знятий з виробництва
  • Код виробника: КП2631
  • Вага: 1.30
  • Формат, мм: 130х205
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 12-15
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Серія книжок-детективів з елементами фантастики для дітей віком від 12 років. У книгах напружений сюжет, пригоди і таємниці.

Серафіна і Чорна мантія
Серафіна завжди слідувала напучуванням батька: була слухняною, не потрапляла на очі мешканцям маєтку Білтмор, в підвалі якого таємно мешкала, та ніколи не заходила до страшного лісу, що неподалік. Дівчинці й без того було що досліджувати у великому будинку з безліччю таємних коридорів та тунелів, встигаючи при цьому полювати на щурів. Відтак, коли маєток знову накрила глуха ніч, Серафіна виходить з укриття та на власні очі бачить страшний злочин. Химерна Чорна мантія схопила маленьку дівчинку та повністю розчинила її в собі. Відтоді діти зникають щоночі, і Серафіна ставить нову ціль: понад усе викрити злодія та знищити цього щура назавжди!

Серафіна і Витий посох
Після перемоги над чоловіком у Чорній мантії Серафіна виходить з тіні підвалу до людей. Відтепер дівчинка — повноправна захисниця маєтку. Проте смерть пана Торна, колишнього володаря Чоної мантії, привела до маєтку детектива. Його способи розслідування та питання всім здаються підозрілими. Що замислив чоловік та чи впорається Серафіна з новою небезпекою, що загроджує всім мешканцям Білтмора?

Серафіна і розколоте серце
Серафіна прокидається у темному місці, у подертому одязі та із загоєними ранами. Щось трапилося з нею, проте Сера не пам’ятає що саме. Блукаючи лісом, дівчинка помічає, що ліс швидко змінюється: річки піднімаються, бурі не вщухають, а повені наносять неабияких збитків. Вона знає: до цього причетна чорна магія. Відтак вона має попередити всіх і зупинити те, що наближається до Білтмора. Та це виявляється не так уже й легко…

Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги