Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Комплект «У голові Шерлока Голмса»

Комплект «У голові Шерлока Голмса»
Акція -8%
  • Можлива доставка за кордон
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою

Комплект «У голові Шерлока Голмса»

Видавництво:
Nasha idea
650,00 грн
599,00 грн
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: КП3073
  • Вага: 0.00
  • Формат, мм: 230х320
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 14-18
  • Обкладинка: Тверда
  • Ілюстрації: Кольорові
Анотація

У комплекті:

Справа скандального квитка. У голові Шерлока Голмса. Том 1

Звичайний медичний огляд доктора Ватсона обернувся на дещо значно більше. Загадковий порошок на одязі й вельми дивний театральний квиток наводять Шерлока Голмса на думку, що пацієнт — не єдина жертва масштабної змови… У творах Конана Дойла Ватсон змалював лише видиму сторону Шерлока Голмса… Однак у цьому унікальному розслідуванні ми візуально зануримося в думки детектива, відстежимо нитку його міркувань і побачимо, як вибудувано його недоступний світ!

Справа скандального квитка. У голові Шерлока Голмса. Том 2

Дрібні деталі-підказки, кольористика і навіть текстури – «У голові Шерлока Голмса» все чудово впорядковано. Ще зовсім трішки і детектив розкриє цей загадковий злочин, який почався зі звичайного лікарського огляду.
Поки Шерлок Голмс та доктор Ватсон пильно йдуть слідом китайського чарівника, стається новий злочин. Цього разу жертва – міністр! Зловмисник вирішив підняти ставки, тож тепер спіймати його вже стало справою честі для джентльменів-детективів.
Та, схоже, в цього мага не один туз в рукаві. Та й у голові Шерлока чимало трюків, які можуть стати у пригоді. От тільки детектив ще ніколи не стикався з лиходієм настільки загадковим та хитрим.
Хто переможе у цьому протистоянні характерів? І яким же був мотив?

Читати повністю
Відгуки покупців
user Валерій
14.09.2023
Крутий комікс! Цікавий сюжет, чудові ілюстрації, оригінальна подача кадрів. Це буде мабуть на полицях "Класики коміксів". Однозначно цей комікс шедевральний витвір мистецтва!
user Валерій
10.09.2023
Маю два відгуки: 1. Онлайн-магазин швидко відправив. Посилка була добре запакована. Безкоштовна доставка. 2. Комікс крутий! Однозначно потрібно замовляти дві частини щоб мати весь сюжет детективної історії. Ось перелік моїх вражень від цього шедевру: - цікавий стиль ілюстрацій - м'яка гама кольорів - оригінальна подача кожної сторінки (без нудних шаблонів) - креативно відображені міркування Шерлока Голмса в його голові - коли перевертаєш кожну сторінку, змінюються наступні локації, декорації... але сюжет органічно тягне свою "ниточку". Про сюжет: Це дуже класно що комікс поділений на два томи. Так краще відчувається структурованість сюжету. Перший том - одні події, другий - і
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги