Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Комплект енциклопедій для школярів фізика-астрономія (російською мовою)

Комплект енциклопедій для школярів фізика-астрономія (російською мовою)

Комплект енциклопедій для школярів фізика-астрономія (російською мовою)

Знятий з виробництва
  • Код виробника: КП2326
  • Вага: 1.50
  • Формат, мм: 170х240
  • Мова видання: Російська
  • Обкладинка: М'яка
Анотація
У комплекті:

Дивовижна астрономія - в книзі в доступній формі розповідається про основні питання загальної астрономії, астрофізики, космогонії та космології. Описується історія відкриття розширення Всесвіту, галактик, їхніх асоціацій та надструктури «вселенських стільників». Обговорюються загадки і парадокси галактичної еволюції, а також виникнення Метагалактики за сценарієм Великого вибуху. Висвітлюються сучасні астрофізичні методи дослідження таємничих космічних об’єктів та загадкових явищ Світобудови. Розглядаються найбільш цікаві гіпотези про будову Космосу з урахуванням останніх наукових даних.

Світ кібернетики: Кібернетичні етюди про штучний розум - чи можуть машини мислити? А якщо можуть, то як вони будуть ставитися до свого творця — людини? І що врешті чекає на людство — Судний день чи Утопія? І як визначити, що перед тобою — «нерозумний» механізм чи штучна істота, здатна мислити? У чому різниця між автоматом і роботом, андроїдом і трансформером, кіборгом і сигомом? Про ці та багато інших питань ідеться на сторінках цієї книжки, присвяченої історії, сучасним досягненням і фантастичному майбутньому дивовижної науки — кібернетики. Виклад матеріалу побудовано у вигляді цікавих розповідей, які дозволяють зрозуміти, над чим «чаклують» сучасні лабораторні боги — нейрокібернетики, програмісти, системотехніки, наділяючи автоматичні пристрої зачатками «розуму», і якими є перспективи створення «штучного інтелекту».

Цікава фізична наука - у виданні розповідається про ключові проблеми виникнення й розвитку наукових уявлень сучасної фізики й космології, висвітлюються гіпотези про будову й еволюцію навколишньої фізичної реальності.

Парадоксальна фізика часу - у виданні описується, як сучасна фізика уявляє собі появу часу в катаклізмі Великого вибуху та зв'язки між простором і часом на найбільших і найменших відстанях; обговорюється можливість побудови машини часу й подорожей у минуле та майбутнє.

Світ теорії відносності - що таке теорія відносності, про яку знають всі, але пояснити ніхто не може? Чи можна кожній людині доступно розповісти про основи сучасної науки? У виданні розповідається про історією створення та елементарні основи теорії відносності, а також про останні досягнень релятивістської фізики.
Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*