Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Куди подіти сміття? Книжка з віконцями

Куди подіти сміття? Книжка з віконцями
Куди подіти сміття? Книжка з віконцями
Куди подіти сміття? Книжка з віконцями
Куди подіти сміття? Книжка з віконцями
Куди подіти сміття? Книжка з віконцями
Акція -20%
  • Від 390 грн безкоштовно Укрпоштою
  • Можлива доставка за кордон

Куди подіти сміття? Книжка з віконцями

Мова видання:
350,00 грн
280,00 грн
До кінця залишилося:
00 дн.
00 год.
00 хв.
00 сек.
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: N958002У
  • ISBN: 9786170967817
  • Вага: 0.52
  • Формат, мм: 215х257
  • Кількість сторінок: 16
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 6-10
  • Обкладинка: Тверда
Анотація

Книжка «Куди подіти сміття?» розкаже маленьким читачкам і читачам, як бути відповідальними споживачами, і навчить дбайливо ставитися до довкілля. У книзі багато віконець, під якими ховаються цікаві та корисні факти. Авторка книги Ірина Білик — екоактивістка та засновниця компанії «Білка-зелені думки в дії». Авторка і ведуча освітнього проєкту «ЕкоІнспектор», натхненниця екоплатформи «Моє ЕКО».

Читати повністю
Відгуки покупців
user @katinred
23.03.2024
Свого часу, коли мені була супер цікава тема сортування та переробки сміття таких книг не було🥲, тому доводилось читати менш цікаву та насичену груду матеріалів. Як би вона мені (навіть дорослій полегшила вивчення теми). Що вже казати про дітей, які готові сприймати нову інформацію обмежений проміжок часу. В книзі “Куди подіти сміття» від @ranokcomua це все враховано, тому маємо максимум інформації в абсолютно інтерактивній формі + мінімум води та незрозумілостей, що, зрештою, = підтримана та заохочена цікавість, яка проявляється в свідомому ставленні до кількості та якості сміття, яке ми за собою залишаємо. Книжка розповідає про саме поняття «сміття», звідки воно береться та куди зникає, що робити з залишками їжі, з одноразовими речами щоденного використання, різними видами пластику. Також вона знайомить дітей з основними способами перероблення різних матеріалів: паперу, скла, металу, небезпечних речовин. Вона стане корисним порадником як дорослим, так і дітям, бо тільки від наших дій залежить збереження планети. Тому діти ще змалечку мають вчитися правильно розподіляти сміття та розуміти цінність різних виробів - чи можна їх переробити та використати вдруге, щоб не утилізувати. Є, правда, один потенційний мінус – після прочитання ваша дитина почне контролювати, йогурт у якій пластиковій банці ви берете в магазині, куди складаєте кришечки від пластикових пляшок та чи правильно викидаєте шкірки від апельсинів. А, можливо, у вас на балконі навіть заведеться компостне відро
user Руслана
26.02.2024
Книга дуже цікава. Гарні яскраві малюнки, картонна цупка основа, змістовне інформаційне наповнення. Весь матеріал викладений в доступній, цікавій формі. А віконечка роблять процес читання та розглядання книги ще більш захоплюючим. Ваша дитина залюбки буде її перечитувати раз за разом і все краще засвоювати правила поведінки зі сміттям.
user Анастасія
12.11.2023
Книга цікава, зображення гарні, але дуже тоненькі віконця. Здається, вони не протримаються до наступної дитини, на жаль. Але за таку ціну я задоволена.
Показати ще
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Заощаджуй замовляючи разом
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Спіннер Дивитися усi книги